![]() |
Syf... Shit... Shais.... nic dodać nic ująć (no dobra dodam że pokiego zaśmiecasz FORUM)????
|
LOL
Ale badziew! Pomysł badziewny a wykonanie OKROPNE! Pomysł: 1/10 Wykonanie: 2/10 |
Cytuj:
|
I pierwszy i drugi fake beznadziejny ;/ Sorry, no ale nie tylko mi sie nie podoba ;/
|
wykonanie 1/10
pomusł -10/10 nOObstwo 10/10!! MAŁE LUDZIKI NO NIE!!! Kraina ludzików? :D :D co za nOObstwo małych ludzikłóow no nie :D :D |
Syf taki że razi w oczy:
1 wyciente w paincie żeczy byś chociaż w białe miejsca coś powstawiał X( 2 jakieś zęby czerwone (od kiedy ziemia ma czerwone zęby?!) X( 3 KOMPLETNE DNO!!! X( wiesz pare linijek wyżej jest temat o brzydkich żeczach masz tam :cup: 1 miejsce :evul: |
bez komentarza -.-
albo nie ale syf :D ale problem wyciąć swój equip i wklejić na górke i jeszcze jakieś czerwone plamki strzelić a w tym pierwszym fake'u te małe ludziki,ta bitwa co za emocje normalenie rodzine zwołałem żeby to zobaczyła bo takiego fake'a nie widzieli ps:jak są błedy orto to nie zwracać uwagi bo chory jestem i mi sie nie che poprawnie pisać :p ps2:sory ze tak ostro ale mnie poniosło :p |
wiesz co
ty sie z tym schowaj ja bym sie nawet nie meczyl nad takim gównem sory |
Co to za pierdo****
Cytuj:
Wielce popieram X( i zdania nie zmienie :P |
Pan sie nabija, a tu juz 20 osób zaczeło namiętnie napierać. Noobs aattack ;)
|
ZRÓB COŚ DLA MNIE. PRZESTAŃ ROBIĆ FAKE'I NA TYM FORUM ALBO NAJLEPIEJ SKOŃCZ Z GRAFIKĄ!!!
|
Cytuj:
|
Okropność
Bracie, ohyda. Ten pierwszy fake to tylko wklejanie postaci, pozatym imiona są złe, wTibii wyglądają inaczej (bez podkreśleń inny kolor)
A ten drugi fake to jeszcze większa żenada. Źle wkleiłeś te rzeczy, widać, że je niedokładnie wyciąłeś. I jeszcze powiedz mi, co to są te czerwone stożki? Sory, że tak to ostro skomentowałem, ale daję (niestety) 1/10. Mam nadzieję, że przyszłe faki w twoim wykonaniu będą lepsze. |
noob omg moja siostra co ma 5 lat lepiej by to zrobila
Sory ze sie powtarzam ale to jest syf jakiego malo to juz "br?" lepiej by to zrobil. I jak dla mnie to nie ma sensu. Pozdro 4 hobbit
|
...Tak...
Fakt , że Jego praca jest tragiczna , wręcz żałosna jest oczywisty natomiast nie rozumiem jednego a mianowcie po jaka cholere każdy z was po 50 raz pisze to samo co przedmówca. Chyba chłopak sie zorientował o co chodzi juz po pierwszych 2-3 komentarzach ale nie :"Jest okazja trzeba napisac ze koles jest nikim nic nie potrafi jest noobem i lepiej zeby zaczoł grac w szachy-.-". Dajcie sobie juz spokój bo i tak nie sadze zeby on sie wogóle odważył na ten dział wejść
|
Pomysł fajny ale czcionki moglbys poprawic wszystkie !!!
Pomysl 9/10 wykonanie 1/10 |
LOL przeciez to eeee coś(?!) jest bezsensu najgorszy fake jaki widzialem weś sie schowaj z tym...
|
Wypas :P
Skad ty wytrzasnales taki pomysl? Dlaczego nikt wczesniej nie wpadl na "male ludziki"? To spelnienie moich marzen - zawsze chcialem zobaczyc tak wspanialy fake! Bez kitu, ale ta precyzja przy wycinaniu i przenoszeniu eq na skale jest przeolbrzymia. Nie moglem oderwac oczu; no i jeszcze uzycie czerwonego koloru do poprawienia efektu wizualnego. Ty to masz talent jak dziecko z Mongolii. Ale tam tak mocno slonce swieci..... Ja na twoim miejscu bym wydal to w "kololowankach". jeszcze raz wielkie gratz!
|
HAhahahahahaha x] co za fejki x], nie no... normalnie leze i sikam x]
MALE LUDZIKI! PSZYSZEDL KRUL I LEWY ZATAKOWALY!!!!!!!!!1111111111 ALE ELFY ZABILY END :) x] rotfl0r |
no comment..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |