![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Tymczasowy Wejdź w panel kontrolny użyszkodnika --> Podpis --> Nie musisz pod każdym postem pisać swojego lvl, eq itd. Cytuj:
|
Zdecydowanie za dużo już tych światów.....
|
tez prawda ShinJinx dobrze napisal ja bym postawail nowe servy na okolo jakies pol roku kiedy jest tak sobie przeciazon serv , ale mniej noobow , mniejsza kolejka no nie ? :D :D
|
Ej a keidy Face beda mogly sie logowac? Bo kusi mnie gra od nowa
|
44 swiaty... blisko do 50 a pozniej juz tylko do setki? :P Moze za pare lat :D
|
Cytuj:
|
fajnie by bylo jakby zrobili jakis serv w Polsce a nie ciagle w usa albo u szwabow
|
No to już przesada. Za mało GM jest na tyle światów.Jak brakuje ludzi chętnych na GM to mogę ewentualnie nim zostać;). JA i tak Gram na pandori spox świat.
|
Dziwne...
No seryjnie dziwnie się zachowują :confused: No ale cuż poradzić.W sumie to dobrze ale teraz delematy na jakim servie grać :baby: !!
|
Ej prosze powiedzcie za ile Face bada sie mogly logowac?
|
@czyjes tam wypowiedzi
nie moga tak bardzo zwiekszyc graczy online, nawet jesli nie bylo by lagow. dlaczego? tibia jest poprostu zbyt mala, zupelnie nie bylo by gdzie expic, a spawny byly by straszliwie szybkie, co oznaczalo by ze expila by tylko czesc osob, ale za to bardzo szybko. a co by to spowodowalo? ze np. czolujaca gildia pozajmowala by se najlepsze expowiska i oni mieli by np. po 100lv a reszta serwera max 50 mimo ze grali by tyle samo czasu @topic jaka lipa :( w czwartek tydzien temu zamowilem pacc bo chcialem zaczac gre na nowym swiecie a tu pacca jeszcze nie ma :( i bede musial czekac kolejny miech na nowy serwer :( |
Tendencja do serwerow co miesiac to przesada. Kiedy zaczynalem z tibia bylo ~15 serwerow. Teraz dochodzi to do 40 :/ Zdecydowanie przesada.
|
Cytuj:
Swiete slowa trzeba wiecej najazdow na julere. A tak jesli chodzi o serwy to juz sa o dwa amerykanskie pvp wiecej od niemieckich pvp.Wogule o jeden serwer amerykanski jest wiecej od niemieckich. B) |
Dzienki tworzeniu nowych serverow Cip starają się zwienkszyć grywalnośc i
poleprzyć standard grania, nowe swiaty do bardzo dobra zecz gdyz mozna szybko zrobic hight lvl bo expowiska puste jesli bendzie sie 1 na mainieto byzniej exp idzie jak z płatka....... Polecam granie na nowym serverze jeśli niemasz dobrej postaci na starym. |
Znow nowe swiaty i ponownie dylemat czy przejsc an nowy serv...czy zostac na arcani... Co mi byscie poradzili?? LVL: 19
|
Coraz lepsze nazwy serverow zaczeli dawac, ale najlepsza nazwa to Arcania i tyle wam powiem :P
|
Cytuj:
|
No i na to czekałem aż... 2 dni bo mi się hiberna znudziła :P, będę grał na Iridii jak coś to mój nick: Wofion (-.-)...
|
Ja gram na Irdi (nick: Kalinas). Jeżeli chcecie zacząć tam grać, to polecam narazie uzbierać kasy na jakieś EQ (mace, studded arm, brass shield) a expić z samego rana (05-08 am) bo teraz to ~150exp/h. Do tego jak na każdym niemieckim pvp można spotkać dużo Polaków, a BRa tylko jednego widziałem :)
Narazie tyle mogę powiedzieć. Życzę powodzenia. Pozdrawiam. |
Amsterdam
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |