Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Trzy nowe światy wystartowały. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26416)

Thero 16-02-2005 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SHIZ
Jaka jest roznica miedzy trybem a systemem PvP ?

Inne litery :S..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomciog
Coś dziwnie sie CIPy zachowują :confused:
Ciągle nowe servy 8o

A zauważ, że Cip"Soft jak najszybciej stawia nowe servery, ponieważ za każfym razem kiedy pojawia się nowy świat ze starcyh ubywa.. Ze 100 graczy? A ile się pojawia na nowo powstałych...

Cytuj:

W ten sposob CipSoft chce doprowadzic, zeby FACC nie musiali tyle czekac w kolejkach, bo ludzie beda rownomiernie rozrzuceni po serwerach. Wiec nie stekajcie, tylko sie cieszcie!
Jedna z większych głupot jakie czytałem, jasne, Cipowie w nosie mają kasę, większą popularność. Oni chcą tlyko tego żeby facce mogły się szybciej logować! :D

@Tymczasowy
Wejdź w panel kontrolny użyszkodnika --> Podpis --> Nie musisz pod każdym postem pisać swojego lvl, eq itd.

Cytuj:

A tak nawiasem mówiąc, to mogliby naprzykład powiększyć starsze servery, n.p. lunare, novą albo anticę. Powiedzmy do 1,500 osób pojemności.
Jednak to jest największa głupota:D:D!! Jasne, że by mogli, oni mają najmocniejsze servery na świecie i lagi itd. to wsyzstko do jasnej choler.y oni robią żeby wam przeszkadzać, gdyby chcieli to mogli by zrobić i 2,000 pojemności, ale ledwo co by sie wcisnęło 910 i zaczęły by sie przeogromne lagi, kicki, deady, beznadziejne tematy na forum, popsuły by im się stosunki z graczami itd. ... Jakby było tak jak ty myślisz, to ja bym zrobił otsa i umożliwił wejście 317203418274081 osobom, napewno działał by tak samo jak przy 10...

Shinjix 16-02-2005 22:19

Zdecydowanie za dużo już tych światów.....

Roni 16-02-2005 22:53

tez prawda ShinJinx dobrze napisal ja bym postawail nowe servy na okolo jakies pol roku kiedy jest tak sobie przeciazon serv , ale mniej noobow , mniejsza kolejka no nie ? :D :D

Misio_bobo 16-02-2005 23:03

Ej a keidy Face beda mogly sie logowac? Bo kusi mnie gra od nowa

Uncle Warrior 16-02-2005 23:04

44 swiaty... blisko do 50 a pozniej juz tylko do setki? :P Moze za pare lat :D

Mepamoadek Elysia 16-02-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Micek
Hehe, nie wiem czy zauważyłeś, ale CIPy już od dwóch miesięcy dodają po dwa, trzy servy, a na starszych servach to nie pomaga.

A tak nawiasem mówiąc, to mogliby naprzykład powiększyć starsze servery, n.p. lunare, novą albo anticę. Powiedzmy do 1,500 osób pojemności.

jakby powiekszyli do 1,5 k ludzi to wtedy by byly jeszcze wieksze lagi i nie dalo by sie expic wiec lepiej niech tak zostanie bo i tak zaczyna brakowac miejsca na expienie

OnlyM(PL) 16-02-2005 23:52

fajnie by bylo jakby zrobili jakis serv w Polsce a nie ciagle w usa albo u szwabow

dragono 17-02-2005 00:08

No to już przesada. Za mało GM jest na tyle światów.Jak brakuje ludzi chętnych na GM to mogę ewentualnie nim zostać;). JA i tak Gram na pandori spox świat.

Misior92 17-02-2005 00:09

Dziwne...

No seryjnie dziwnie się zachowują :confused: No ale cuż poradzić.W sumie to dobrze ale teraz delematy na jakim servie grać :baby: !!

Misio_bobo 17-02-2005 09:16

Ej prosze powiedzcie za ile Face bada sie mogly logowac?

Scream 17-02-2005 09:28

@czyjes tam wypowiedzi
nie moga tak bardzo zwiekszyc graczy online, nawet jesli nie bylo by lagow. dlaczego? tibia jest poprostu zbyt mala, zupelnie nie bylo by gdzie expic, a spawny byly by straszliwie szybkie, co oznaczalo by ze expila by tylko czesc osob, ale za to bardzo szybko. a co by to spowodowalo? ze np. czolujaca gildia pozajmowala by se najlepsze expowiska i oni mieli by np. po 100lv a reszta serwera max 50 mimo ze grali by tyle samo czasu
@topic
jaka lipa :( w czwartek tydzien temu zamowilem pacc bo chcialem zaczac gre na nowym swiecie a tu pacca jeszcze nie ma :( i bede musial czekac kolejny miech na nowy serwer :(

Gangrel 17-02-2005 09:57

Tendencja do serwerow co miesiac to przesada. Kiedy zaczynalem z tibia bylo ~15 serwerow. Teraz dochodzi to do 40 :/ Zdecydowanie przesada.

Lenin komunista 17-02-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Witifi
spoko ze dali nove servy ale mogli by poprawicv te ciagle lagi i okolicznosciwe kicki i dac wiecej najazdów na julere :P bo troche nudno jak narazie wiem ze byla plaga rat w thais

Swiete slowa trzeba wiecej najazdow na julere.
A tak jesli chodzi o serwy to juz sa o dwa amerykanskie pvp wiecej od niemieckich pvp.Wogule o jeden serwer amerykanski jest wiecej od niemieckich. B)

B@rY 17-02-2005 10:33

Dzienki tworzeniu nowych serverow Cip starają się zwienkszyć grywalnośc i
poleprzyć standard grania, nowe swiaty do bardzo dobra zecz gdyz mozna szybko zrobic hight lvl bo expowiska puste jesli bendzie sie 1 na mainieto byzniej exp idzie jak z płatka.......
Polecam granie na nowym serverze jeśli niemasz dobrej postaci na starym.

Raiderek 17-02-2005 11:33

Znow nowe swiaty i ponownie dylemat czy przejsc an nowy serv...czy zostac na arcani... Co mi byscie poradzili?? LVL: 19

BadDuck 17-02-2005 11:53

Coraz lepsze nazwy serverow zaczeli dawac, ale najlepsza nazwa to Arcania i tyle wam powiem :P

Xeltix 17-02-2005 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez B@rY
Dzienki tworzeniu nowych serverow Cip starają się zwienkszyć grywalnośc i
poleprzyć standard grania, nowe swiaty do bardzo dobra zecz gdyz mozna szybko zrobic hight lvl bo expowiska puste jesli bendzie sie 1 na mainieto byzniej exp idzie jak z płatka.......
Polecam granie na nowym serverze jeśli niemasz dobrej postaci na starym.

muahhaah naucz sie pisac

Pantryk 17-02-2005 14:18

No i na to czekałem aż... 2 dni bo mi się hiberna znudziła :P, będę grał na Iridii jak coś to mój nick: Wofion (-.-)...

Luckq 17-02-2005 14:45

Ja gram na Irdi (nick: Kalinas). Jeżeli chcecie zacząć tam grać, to polecam narazie uzbierać kasy na jakieś EQ (mace, studded arm, brass shield) a expić z samego rana (05-08 am) bo teraz to ~150exp/h. Do tego jak na każdym niemieckim pvp można spotkać dużo Polaków, a BRa tylko jednego widziałem :)
Narazie tyle mogę powiedzieć. Życzę powodzenia.

Pozdrawiam.

Kierowca Wiodmo 17-02-2005 15:26

Amsterdam

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dubros
no co ich poje*
ledwo 30gmow jest a swiatow robia i robia na arcani gram 3 miechy i raz widzialme tylko gma............. 50% gmow antica a co z innymi swiatami i jeszcze lagi zrobili by cos pozytewcznego a nie nowe swiaty i banowanie gmow.
np zmienijsznie lagow nowe monsteyr wiecje miejsca dla expa kupili by nowy sprzet dla swerov a nie tylko ciagnac kase za pacc i nowe swiaty

Kup sobie neostrade to może się zmniejszą!! Bez kitu wiekszego debila nieslyszalem " zrobcie cos zeby zmniejszyc lagi" to chyba do rodzicow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.