![]() |
Taaa... Ja grałem na novej i tez miałem podbną sytuacje, treniłem sobie z qmplem on poszedl na sniadanie [hehe] i nagle przyszly jakies nooby, zabily go. Potem sie pytalem dlaczego itp. a oni zaczeli bluzgac -.-. Okazalo sie ze wozili sie tak tylko dlatego ze maja qmpli. Ehhh ci qmple tez nie byli za mili -.-. Próbowałem ich ignorowac czy cos, ale w koncu rook :(.
|
Ta... Wystarczy Ze Tylko Zabijesz POtwora Albo Skosisz Loota Z Zabitego Zioma To Odrazu Bluzgi Leca "you are hundet by ....... (zawsze muwia jakiegos najlepszego zioma na serwie)" .Ale Polacy Tez Sa Tacy :(:(:(:(
|
Nie kazdy polak jak na takim wysokim poziomie jak my :P:P:P:P:P wiecie zaluje ze nie mozna przenosic postaci z serva na serva tak to by koles mial rooka :) poniewaz wziol bym moja mame i 3 kumpli (Nazgul Moonblade,Sir Saneris,Sir Maximo) i poprostu bym ich powybijal wszystkich doslownie bo szczerze wk**** mnie jak polak nie potrafi szanowac 2 polaka wkoncu to tez czlowiek
PS: dla tych co maja slabe nerwy i zaraz bluzgaja mam rade lepiej nie mow nic bo pozniej mozesz tego zalowac!. PS2: JA CHCE BYC GM'em :P FREE ITEMS FOR GOOD POLAND PLAYERS :P glosujcie na mnie a dostaniecie wszystko :P (hehe zart :P) PS3: sorki za bledy |
Olej go ;)
Jakiś noob Nie ma co sobie psuć gry takimi noobami :) |
Cytuj:
pare razy skopałem kolesi za takie cos... nie wierzyli ze przejade sie do ich wsi... :F :evul: |
e tam e tam e tam e tam
|
Czasami Tak JEst.Ale **** nie przejmuj sie to Tylko gra xD. Pewnie taki kozak tylko dlatego ze kolegów ma .;) :P
|
A wy mówicie że BR to nooby... :/
|
oMFG
Soectrum Warrior to byl spox ziomek.Ale sprzedal chara jakiemus Hujowi...
|
Wyznaję taką zasadę, że jeśli już ktoś zniża się do obrażania rodziców to poprostu jest na przegranej pozycji i desperacko chwyta się wszystkich "brudów", aby tylko wyprowadzić Cię z równowagi.
Tacy ludzie są poprostu żałośni ;) Najlepiej jest ich po prostu zignorować, bo oni napawają się tym, że ty sie nimi przejmujesz ;) Podam Ci mój przykład: Expiłem sobie 10 lvlowcem na rotach w Venore, gdy nagle zaczął mnie atakować 16 lv paladin. Dałem rade spokojnie ucieć ponieważ koleś miał 0 Pvp, co mu oczywiście potem wypomniałem na PM, a co go niezmiernie zdenerwowało ;) Jedyną jego przewagą było to że miał runqi i i wyższy level. Później atakował mnie jeszcze kilka razy. Jednak gdy już podexpiłem do 18 lvla, to zaczął tylko mnie przesuwać i wypisywał na PM same obelgi (również(rz?) o rodzicach), więc poprostu go zignorowałem, aż mu się znudziło ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |