![]() |
Right!
Moim skromnym zdaniem , rzecza pewą jest że mozna w plik z rozszerzeniem jpg.
mozna wsadzic wszelakiego rodzaju wiry,trojany. Ktos wspomnial ze niedlugo beda wiry w notatnkiku. To już jest możliwe. Nawet w czyste pliki txt mozna wsadzic wiry. Byl juz takie temat i bylo w nim wiele konkretnych odpowiedzi. Jezeli znajde ten temat dam linka do niego |
@Sir Vomir
"Wszystko jest możliwe, tylko trzasnąć dzwiami obrotowymi się nie da" Dobra-znalazłem jak robi się vira w .jpg<wersja dla tych co się mało na tym znają> Ten typ formatu plików ma to do siebie, ze podczas otwierania komp musi wykonać jakieś operacje zapisane w tym pliku. Komuś udało się tak zapisać to polecenie, że otwarcie pliku=zawieszenie kompa. NIe wiem czy było to takie polecenie, czy kilka poleceń zajmujących całą uwagę kompa itp. Oczywiśćie-każdy plik można rozkodować do kodu dwójkowego, zamienić zera i jedynki, a następne znowu złożyć do normalnego pliku. Ale wątpie żeby to się tak odbywało.(np. tak możn zrobić fake w rec. Ale trwałoby to tyle czasu, że minełoby kilka kolejnych updatów i ten film już nie dałby się odtworzyć) @Sir Danio Bartolik A przeczytać posty to nie łaska?? @Elfret* Jeden co mi wierzy. (W czystym pliku .txt?? no ładnie:D. To już krok od napisania vira zmieniającego "nowy dokument tekstowy" na taki z kodem vira) |
No widzicie...A nie mowilem? :p
|
masz racje wtym filmie coś było :p fuc* haker X(
|
Nie wiem czy ktoś wie co to jest gazeta pcworld, powiem ze to zaawansowana gazeta o kompach, prenumerate stary zamawia od '96 ^^. No więc chyba w numerze listopadowym bylo ze jak wejdziesz na strone gdzie jest obrazek-wirus to juz go masz na kompie.. Co prawda jest to tylko w IE i chyba tylko w starszej wersji niz service pack 2...
|
Ciekawi mnie czy i keyloggery sa w tych obrazkach...
|
Cytuj:
|
Off Topic:
Cytuj:
Topic: Wiem ze da sie zamiescic wira w .jpg ale jeszcze latwiej dac do niego link z skryptem sciagajacego jakiegos syfa na kopma ,ale o wsadzeniu wira do czystego .txt nie slyszalem ,bo czystych plikow nie da sie edytowac wiec w jaki sposob? |
Koles ma racje ja juz mialem taka sytuacje na prywtnaej stronce z fotami do tobi nagle mi sie antywir usunol ze zdjec 3 wiry trojany,a w pewnym momencie automatycznie mi sie zaczelo cos sciagac ale zanulowalem to i wrazie czego haslo zmienilem do Account B)
|
Ale czy sa sie pod .jpg wwalic keyloggera? Oby nie bo sie boje -.-'
|
|
Najlepiej nie otwierać żadnych linków zawierajace niby screeny z rare itemami..Albo wogóle ich nie otwierać.
Duże prawdopodobieństwo że natrafisz na jakiś syf(99,5%) |
Zapewniam was ze jezeli zdjecie bedize mialo rozszerzenie *.jpg to napewno nie bedzie mialo keyloogera < jak to nazywaja nooby wirusa dzieki ktoremu mozna przechwycic konto >
|
hey, jak był ten 20 sekundowy film *.rec z Amazon Shieldem, był tu na forum(albo jeszcze jest) to w nim mógł być keylogger albo jakieś inne świnstwo?? ten temat na serio mnie zaniepokoił
|
Tylko pliki Cookie Ci sie moga sciagnac a nic innego nie moze :o
http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/exori-on-me.gif NIE WLAZIC KEYLOGGER J/k ^^ |
Racja!
Golden ma racje! Jak ja zciągnołem ten film "Amazon Shield" tesz mi sie anty-wirus wloczył i sie troche zdziwiłem ale olałem to...Jak przeczytałem ten temat zaraz usunołem ten film z kompa mam nadzieje ze to nie bylo jakies gu**o...
|
Dziekuje, ze sie na cos przydalem :)
|
Noob? lol?
lol? noob? Pewnie koles se siedzi na golych babach i muwi że ze zdjec sa trojany lol!! Ja w to niewieze lol
|
niema wirusów w formacie jpg..bmp itp (www.haker.com.pl) czytajcie czasem forum ;) , chyba ze zbindowane z keylogerem ale to trzeba najpierw pobrac na dysk a wiec w przegladarce jak bedzie to niema co sie martwic , Ps. instalujcie sobie Moozile Firefox a nie internet szica... poniewaz w html moze byc ukryty jakis badziew ktory bez naszej wiedzy sie pobieze moozile blokuje takie zeczy a no i niemamy okienek :P
|
:s
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |