![]() |
drogi spekter...wez se młocio i puknij se w makówke co ją masz za głowke
pozdro dla stasi ;* |
Noob ??
Jeżeli jesteś tak wielkim Noobem ! :evul: to niezakładaj takich bezsensownych postów !!. A i nieobrażaj ludzi na forum bo to NIEGRZECZNIE X( X( X(
Poprosze dla tego PaNa AligatOrA o :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: |
sam jestes niegrzeczny bo Sonia to niecenzuralny nick
pozdro dla stasi ;p |
hahahahahahahaha
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ale n00b stary pierwzy raz widze taskiego inteligenta hahahahahahahhaahahahaha zaraz sie zleje ze smiechu muahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :ban: dla niego :ban: |
tygrys kociowi radzi niech kocio se swoje rady wsadzi
pozdro dla stasi ;P |
Cytuj:
Takie glupie ze az smieszne :D |
luuuuuuuuuuuudzieeeeeeeeeeeeee 8o nie bo zaraz cos zrobie ze soba i z moim kompem jak jeszcze raz cos takiego zobacze. MOD BAN PLX
BAN PLX BAN PLX |
szeryf kaj ty?
ze slaska? pozdro dla stasi xD |
bosze ale żeś sie namęczyl kurde
|
Cytuj:
Gdy to przeczytałem to spadłem z krzesła . =P Pozdro dla cioci stasi!!! |
Omg ten ziomek jest niezly ;P a szczegolnie jego poziom intelektu >.> Zreszta nie wydaje wam sie to smieszne ?:P Modki temat powinni dawno wykasowac xDxD specjalnie tego niezrobili zebysmy bo ciemnej masie jechali (moje podejzenia xD)
Btw ! Hail ciocia stasia :) |
Witam.
Panowie uspokojcie sie... zeby wszystkich ktorzy sie najarali i naj***li banowac to chyba by nikt tutaj nie pisal... Moze poza dziecmi z przedszkola ktorzy wypisuja brzydkie wyrazy tutaj bo pani kazala lezakowac a oni nie chcieli. pozdr. P.S. @Aligator: Naprawde zycze Ci abys nie mial kaca.. :p |
Heh koleś prze gigant :P
Glupoty takie pisze że prawie spadlem z krzesla ;p Pozdro dla stasi :] |
no czesc... ma sie ten talent... ale ja was w 100% rozumiem wy poprostu jestescie zazdrosni;>
pozdro dla stasi ;] |
Stary weź sie schowaj...już mezo od Ciebie lepiej rumuje....-.-...Chcesz sie popisać swoja nową kapelą "Madafaka Przedszkolaka"...? Jak tak to Ci dobrze idzie....(Close Topic Please) aaa..jeszcze jedno...je*** ciocie stasie....
|
druti fiuti wsadz sie drutti w duppi
pozdro dla stasi ;* |
^^
Myślałem ze mój kumpel to głaB ale on przy tobie to KORERNIK( bez obrazy ) :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |