![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi nie działa ta Tibia 7.21 jak ją uruchamiam to mi sie włącza jakies okienko a potem odrazu znika i koniec co mam robić ;(
|
Tibia 7.1 nie daje się ściągnąć -.-'.. Ale przy okazji mam Tibię7.1, ale i tak żaden z filmów mi nie chodzi :///. How I have to do? -.-
Przy okazji Tibia 7.21 nie chce też się zassać ://. Ma ktoś inny link? EDIT: "Prawdopodobnie chcesz sciagnac plik bezposrednio, prosze wejsc na strone serwisu i tam kliknac w odpowiedni link". Kto wpadł na super pomysł żeby coś takiego było? :S EDIT2: Ostatni edit ;). Czy założyciel tematu mógłby dodać jeszcze ten link do pierwszego posta? ;) |
Cytuj:
A mentalowi bana dali bo sie nazbierało troszke upomnień Ps tematu film anticasorc to był mój 1 film jaki na tibicam oglondalem :) Po zlookaniu 64master jak pkował mysle ze jednak lepszego filmu niema o pkowaniu taki loot ia pier.... i pszepadł :( Jednak po zobaczeniu tego filmu wiem co to pkowanie i co to klasyka pkowania gratz dla ciebie za te filmy |
Cytuj:
|
O zesz ****a
Ludzie sciagajcie to wzyscy normalnie the best film z uwagi na loot jezus mariaa wiecej plx film antica sorc naprawde swietny 39 42 lvl corca za*******a jakiegos h lvla i zgarnia swietny loot warto zobaczyc ...... :o :o :o :o :o
|
Ostro ! :D Golden legi,mms,rh i jeszcze wiecej - loot z 15 min Anticasorc
Reszta to jest maaaaassssss PK !! dla mnie sie bardziej podoba mastersorc64 "free items" UE "no winner? maybe next time" :D haha PIEKNE !! :D |
Cytuj:
;] Cytuj:
rotfl ... br? |
Omg 1 film Antica Sorc jest poprostu za***isty , a ten loot :o marzenie (swoja drogą trzeba byc <sry za wyrażenie> po****ionym żeby z redem z takimi rzeczami chodzić :D ).
Drugi film tez jest zajbebisty , kolo każdego <no prawie :p> wyzynał kogo spotkał :D Loot też ładny z tego red skulla w Ab B) Sciagam 3 filma jak obejże dam edita. |
OMG !!
WIĘCEJ FILMÓW!! chciałbym dostać chociaż to co on straicł na końcu :P |
ZAJE*** po prostu old school
jak masz more to wrzucaj wrzucaj :D i ten loot mmmmmmmmmmmmmm... 8o |
lolx
Cytuj:
|
Czy to prawda, że wam też 103 elite knight się ucina w połowie czy tylko u mnie jest cuś nietak?
|
Cytuj:
|
DOBRE a raczej zaje***** :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
O LOL nie ogar tego cepa. Stary chyba ty na polaka nie chodzisz!! Przestań grać w tibie i do słownika zajrzyj bo pisac to nie umiesz!! Sry za ORt ;) Przynajmniej nie robie takich jak on :baby: |
Filmiki bardzo fajne tylko szkoda, że "Smoked" sie zrywa :(
|
Teraz po ściągnięciu i uruchomieniu tej Tibii 7.21 to mi TibiiCAM przestało działać wyskakuje mi jakiś error help help help me plxxxx...
|
Cytuj:
X( http://ortomental.tripod.com/foty Precz z nOObami z forum :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |