![]() |
Ja umiem grać na harmonoijce i keybordzie
|
No właśnie powinna być w tej sondzie opcja grania na nerwach i na grzebienu :D. JA osobiście umiem grać Gamę i Świnki Trzy na flecie :D A babcia powiadała, że najważniejsze są chęci. Posłuchałem się Babci i umiem nawet dobrze grać na nerwach. Pamiętajcie dzieci, że trzeba słuchać się starszych :p
|
Ktoś tu się bawi w archeologa...:D
Gram na gitarce, jestem samoukiem:]. |
Hmm... tak jak wyżej, gitara, samouk.
W porywach radości keybord. A w szczególnych chwilach to i perkusja! [zdarzało się na próbach kapeli, jak nasz perkusista był zbyt... ekhu ekhu, nie był w stanie grać :D ] Ale i tak preferuję wokal! [eful!] |
Ja umie grac swietnie na nerwach :D :D tez na flecie troche
|
Kto gra na kontrabasie?
Bo napisane, że ktoś gra. Przyznać mi się!!!:) |
/edit/
(ciach) |
ja gram na perkusji (gdy miałem 9lat mama zamażyła se że będe muzykiem xD)
i odtąd se czasem gram (nie chodze na żadną szkółke ni nic poprostu sam się uczyłłem) |
Ja sie ucze grac na gitarce od 1 klasy podstawowki :) ostatnio dostalem Ibaneza ]:->
aha.... i jeszcze umiem gwizdac :P |
Ja sobie pocinam na gitarce, troche na flecie i jeszcze bardziej troche na pianinie. 6 lat szkoły muzycznej za soba.
|
Kiedyś grałem na key-boardzie :P Ale tylko 1,5 roku...
|
gram na perkusji od 9 roku zycia.. ale tak na serio wzialem sie za to od poltora roku. Troche wydatków, ale spoko jest :D
|
A ja gram na keybordzie :)
|
Jestem jednym z tych nieudaczników.
|
Około 2 lata temu (kiedy jeszcze chodziłam na harcerstwo) nasza iful drużynowa powiedziała, że co to za harcerka co nie umie grać na gitarze B) Zalatwiła faceta i przez 1,5 roku uczyłyśmy się grać. Teraz czasem jak nie ma co robić to "brzdękam" (wg. mojego brata) różne melodie :)
|
Cytuj:
|
B.C Rich Warlock Bronze II
http://muzyczny.pl/images/2066_cc.jpg \m/ Musze się zapisać na jakiś kurs, na szczęście w Domu Kultury moża pobierać lekcje.. ;) |
ja skonczylem szkole muzyczna na klarnecie cykl 4 letni. umiem grac na saxophonie altowym i tenorowym (na barytonie tez ale juz ciezko sie do ustnika przyzwyczaic). instrumenty klawiszowe... ,a teraz w wakacje gitara klasyczna lub akustyczna sam niewiem dokonca:P. od wakacji bede sie przygotowywac na egzamin do koszly muzycnzej IIst. na fagot (co ja bym dal zeby sie dostac:P).
aha... gram jeszcze w mlodziezwej orkistrze detej... (jakby ktos chcial to moglbym dac linka do kilku zdjec z orkiestry:P). 18-19 czerwiec parada orkiestr u mnie w miescie :). troche sie rozpisalem wiec juz koncze. p.s. pelen szacunek dla autora tematu, wlasnie dobrze jest sie dowiedziec czegos o innych :) |
@ allatar
hehehe mam taka sama tylko ze ognie mam narysowane xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |