![]() |
Z uhami to różnie bywa, ale u mnie najczęściej dzialaja :D Ale duzo gorzej z exura vita :( Bylem na polowanku na guardy. Ze 2h siedziełem i zużylem wszystkie uhy. Ale widze many pełno to myśle sobie ostatnia rundka. Poczekałem na respa wbijam, wszystko pieknie a tu 6 guardow naraz 8o to ja gfb, pierwsza seria ciosów guardów i żółty jestem, wale exura vita a tu nic X( , 2 razy wyświetlilo exura vita ale nic nie zadzialalo i dead :(
|
Cytuj:
|
U mnie zawsze dzialal i jeszcze ani razy zaden run nie dzialal i mam nadzieje ze bedzie dzialal:D
|
Heheh...Mailem taka sama sytuacje...
W kopalni na guardach expiłem paladynem i nagle sie utevo lux skonczylk mialem akurat 43 many wiec mowie aa to walne se luxa no wzialem mana poszla nie ma...laaaag...i mowie no tak ciemno to jecsze raz i za drugim sie udalo... 2 przypadek to tez na guardach jak gonilo mnie 5 soldow i 2 guardy...zrobilo sie ciemno wiec utevo lux i w nogi...laaaag...i patzre red hp...wziałem exure vite i nic to ja mowie no kurde trzeba sie uhnac(na szczesci miałem te uhy) wiec sie uhnalem zabilm te guardy i dopiero mi wskoczyla vita...ale to tak bylo ze jha napisalem wzialem enter i nie pisalo ze napisalem exura vita po ptrostu jakby laag na czacie... Bardzo dziwne sytuacje się ostatnio dzieja.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |