![]() |
Cytuj:
|
Nie no gratuluje kompa. Ja sie zastanwiam wlasnie nad kupnem tej klawiatury ale pierwchce paca kupic :D.
|
ZAje....
Stary Jak Bym Mial Takiego KOmpa Jak Ty To Bym Wogule Od Niego Nie Odchodzil ^^.Zasdroszcze CI !!!!!!!!!!!!!!!
|
Ale wyrąbana klawa,odsprzedaj mi ją ,albo powiedz gdzie ją zakupiłeś :P
|
Cytuj:
|
Zamieszczajcie tezswoje okna na tibie moze temat bedzie przyklejony :D
|
lohohohoho ponad 700 odwiedzin tematu :D Nie spodziewalem sie tego.
|
Jesteś żałosny... chciałeś się pochwalić swoją extra Kurde za***icha klawiaturą pokojem? czy co ŻENADA omg -.-
|
Cytuj:
|
Jaki szpan :p spoko pomysł ( I prefer standart Klanwiaturen :p ) . A Głośniki też Ci się swiecą :P :P :P
Ps. Gesundheit jesteś zardrosy ze nie pośiadasz !!! N/C |
Cytuj:
AKURAT GŁOSNIKIMI SIE NIE SWIECA :P |
Cytuj:
Żałosny to ty jesteś ,jak ci temat nie pasuje to poprostu się w nim nie udzielaj... X( |
podsumuje koles cieszy sie sprzetem co zalatwili mu rodzice ma 15 lat pije lechy ma pacca jest nalogowcem normalka ? raczej nie ... B)
|
Cytuj:
PO 2 LESZKASOBIEPRZY OKAJI WYPIJE ' PO 3 NIE OCENIAJ LUDZI JAK NIC NIE WIESZ JEDYNE CO MI RODZICE KUPILI TO MONITOR A TAK TO SAM NA WSZYSTKOZAROBILEM!!!!!!!!!!!!! |
dobry jestes ten sprzet kosztuje fortune a ty 15 lat dopiero masz muahah sprzedawales zycie na allegro albo cale zycie odpalasz gry za dyche ;)
|
za obudowe i sprzet w srodku zaplacilem w sumie 2100 zł a reszta to ok 400
|
dobra spoko :) w sumie chcialbym miec klawe narka ;)
|
Masz zajefajna obudowa. Po ile ona stoi?
|
Jak Sie Wstawia Tematy Na Forum Oprucz Cytuj I Odp...
JAK SIE WSTAWIA TEMATY OPRÓCZ CYTUJ I ODP...
PLZ JAK TOŚ MI POWIE TO DAM FS (FIRE SWORD) NA HARMONI W CARLIN LUB PRZYSŁAC MOGE JAK TOŚ MI POWIE JAK SIE ( SPÓJRZ NA SAMĄ GÓRE :) ) PLZ ;( PLZ ;( PLZ ;( PLZ ;( !!!!!! I BEDE MUWIŁ ZE JEST NAJLEPSZYM KOLESIEM W TIBI!!!!!! :cup: |
Jak Sie Wstawia Tematy Na Forum Oprucz Cytuj I Odp...
JAK SIE WSTAWIA TEMATY OPRÓCZ CYTUJ I ODP...
PLZ JAK TOŚ MI POWIE TO DAM FS (FIRE SWORD) NA HARMONI W CARLIN LUB PRZYSŁAC MOGE JAK TOŚ MI POWIE JAK SIE ( SPÓJRZ NA SAMĄ GÓRE :) ) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( !!!!!! I BEDE MUWIŁ ZE JEST NAJLEPSZYM KOLESIEM W TIBI!!!!!! :cup: :p WIEM ZE TO NIE NA TEMAT ALE SIE PYTAM WAS :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |