![]() |
bardzo fajne, tylko popraw tą mapę bo wygląda jakby ktoś bohatera związał za pomocą taśmy do pakowania :D.
-- edit -- już lepiej, tylko ta "mapa" nadal wygląda, jakby się nią ten troll podcierał XD. Poza tym, od kiedy na mapie jest sam tekst :p. I czemu końce są czerwone :D. |
Bardzo mi się podoba :)
Pomysł: 9/10 (10 nie stawiam! :P) Wykonanie: 7/10 (nie miałeś tam za dużo do roboty :P ) gratz! |
Cytuj:
Bo to sa 2 dwie drewniane rolki wokol ktorych sie mape zawija :p Wiesz co? dobiles mnie tym ze troll sie podcieral :D :D :D :D :D :D |
hahaha more plx
a pozatym wiele to ty tam nie dodałeś (co jest mordki nie chca mi sie wstawiać) :D |
Stary, wymiatasz!!! Mowie Ci suuuuper komix!! Niechce mi sie wytykac bledow ale malo ich jest :P Czekam na wiecej !!
|
nie jest źle:)
jest lepiej:) |
Dla mnoe to ...
dla mnie to po rostu jest świetne
Rób dalel czekam na dalsza częśc Pomysł 8/10 Wykonanie 9/10 ( za ta kule brzydka była ale jak ma sie tylko painta) W sumie 17/20 Średnia 0.85/ 1.0 Narazie jesteś dla mnie #2 |
Wykonanie 10/10
Pomysł 9/10 Poprostu wykonanie Aval'yaha zero blędów graficznych poprostu r0x,Stary zmien se avatara ten do ciebie nie pasuje ;) |
Najbardziej mi sie podobalo to depo :P
BR?? |
huh
niespodziewalem sie tego po tobie :PP calkiem nice :)
8/10 me'r :evul: plx P.S. to ja nitaheh niewiem czy mnie pameitasz :P |
Błąd.
W bodajże 7 obrazku, (tam gdzie Lokur wpisuje kod) Nad głową Cor Marduk`a
pojawia się "?" a nie ma Cor Marduk says: ? No ale fajnie w sumie |
Cytuj:
Bo on to pomyslal :p A nitaheha pamietam :] Jaki lvl? ja 30 :) |
Gz i pomysł i wyknoanie dobre gz plx?:D
|
6- w szkolnej czemu twoj qmpel w czasie walki ma yellow HP a po a green Uhnol sie??
|
Zrobilem czesc III. Czekam na wasze komentarze :)
|
Ooooooooooooooo w morde.. wkoncu sie doczekalem :P jak zawsze zarbisty odcinek :P StarWars plx?? :>
|
podoba mi się , tak bardzo chcę następnego odcinka że podaje nazwe filmu:
STAR WARS czyli gwiezdne wojny ;( |
Siema Koleś Rób tego więcej JEsteś świetny !!!! A scenka z filmu Star Wars :P We Want More :D
|
Suuuuuuuuuuuper !!!!
Człowieku jesteś "THE BEST" 8o my chcemy wiecej !!!!
10/10 pomysł 10/10 wykonanie |
Zajefajny fejk.Film nazywa sie (podaje pelna nazwe)Gwiezdne Wojny I Mroczne Widmo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |