![]() |
stary stary stary..........
ja znam xudona........ i wiem ze ona nie odpusci........... i masz rooka na bank........ wiem bo jom czy tam go znalem.............. sptrzeż sie tych osob: -kutamupi -damianrozanskin -skapy rycerz -domlex -balmi rycerz czy jakos tak... naprawde muwie ze dedniesz....... z mojej renki tesz....... naprawde............ cya...... |
tak sie sklada, ze od pol roku nie gram w tibie =D HAHAHAHHA
a jak powroce od gry to napewno nie na tym nobowskim servie zwanym "mythera" buahaha ;] zemsta jest slodka i przyjemna ;* |
........................
i ****a 2 razy napisalem.............
infernysiusie qrwa masz hunta jak niiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ,,|,, (-.^) ,,|,, |
Cytuj:
|
Ja też gram na mytcherze i powiem ci że jesteś debil i idiota S****ysyn pocałuj mnie w dupe kutaśie złamany
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw. Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam polski w szkole w przeciwienstwie do ciebie 10 latku zgwalcony przez stado pawianuw , sloni i dziwek z szyszkami w dupach
,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,, |
Cytuj:
|
hahaha nadal nie widac =D <lol2> (pawianuw)
|
Cytuj:
Hehehehe QRWA NIECHODZE DO KOŚCIOŁA FLECIE |
Cytuj:
|
Stana ide NA HELLGATE POMODLIĆ SIE DO SZATANA
|
Cytuj:
wiem ze jestes z wysokiej, dzis wpadne po Ciebie ... |
Kłucicie sie jak dzieci to że jeden nie umie pisać a drugi jest jakiegos innego wyznania to nie znaczy że trzeba sie zniżać do ich poziomu. A tak wracając do tematu to dobrze zrobiłeś :D Takich jak oni trzeba tępić!!
|
DZIEKUJE =D mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos poprze ;D
|
Hmm, dobrze im tak, za latwo nabijaja se wszystko. Bie znam ich, bo nigdy na mytherze nie grałem, ale KILL THE AFKERS .
Nie kłućcie się, gdyż to do niczeg nie proawdzi. Załatwcie to na PW albo na tibii (dual for dead? :D ) ... |
Niech zgadne kto może grać tą postacią Czyżyk albo ....
ok wpadaj domnie ... |
szkoda ze dsm nie wypadl ;)
Ale i tak gz :) |
juz cie lubie stary !!! :D
Zabijanie innych graczy a co dopiero hight lvlow afkerow to jest cala smietanka :D niezly loot napewno sie zworcilo z nadwyzka :D gratuluje Ps.nie pograssz juz tym charem.....hunt..... Ps.2: Moze zapomna :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |