![]() |
ja ci radze zalozyc pacca i nabic 20 level i za 20k kupisz promocje i wtedy bedzie ci 1 punkt many lecial w 4 sekundy
|
Czas robienia runek
Na bez promocji i z promocją:
BP Of Hmm 2:20 1:33 BP Of IH 2:00 1:20 Bp Of UH 3:20 2:13 Bp Of GFB 4:00 2:40 Bp Of SD 7:20 4:53 Ameryki nie odkryłem ale może się komuś przyda. Pozdrawiam, Łukasz |
Cytuj:
|
Mf
hmm ludzie nie gadajcie glupot ze oplaca sie kupywac Life ringi to jest guwno...
Life ring - daje 600 many kosztuje 900 gp i trwa 20 min MF -9 mf to ~450 many ale przez te 20 min zrobimy jeszcze (200many)facc(300many) pacc ... |
nie probowalem ale mozna zrobic tak : kupujesz za 200 blanki za 20 bp jedziesz bp explo nastepnie go sellujesz ..... masz tam 3 k czy ile lazi na twoim serwie za 2k kupujesz manasow za za 220 blanki i bp i jedziesz szybko mlvl
|
a gdybym chciał kupic tego l-ringa albo ring of healing czy co tam jest potrzebne,to gdzie miałbym to kupic i za ile?bo ja jak cos to pacca nie mam.mam 14 lvl i 24 mlvl,robie Explo na sell i chcem zeby szybciej szlo >.<
help me plxxx!!!11 :P [edit] voolygar mówię przecież że nie mam pacca... a co do tematu to według mnie runki,ktore ci się opłacają.hmm szybko robisz ale są tanie.gfb średnio drogie i średnio dlugo je robisz.Explozja to dluugo i dosyć dobra cena.dobry sposób też jest taki jak oni mówią ze sprzedaniem runek i potem mana fluid i tak w kółko.a jak chcesz tylko mlvl to Utevo lux :P |
@ up
No niestety , pozostaje Ci tylko trade-chat. Co do mojej taktyki na mlvl to jest ona bardzo prosta. Dodam tylko , ze w przypadku tym druid jest na lepszym stanowisku , poniewaz robi najbardziej oplacalne runy - UHy. Robie bp UHow ( mam promo wiec nie trwa to zbyt dlugo ) sprzedaje go , za całą kase kupuje manasy , przepijajac je zostaje mi jescze ok.4-5 uhow do zrobienia , robie te uhy i znowu sprzedaje. Przez iles tam godzin to powtarzam. A na nastepny dzien robie ze 2 - 3 bp UHow bez wspomagaczy , po to aby troche kaski wpadlo i tak co weekend ;] |
life ringi mozna kupic na edron za chyba 900 gp
|
Mana Fluid
A gdzie i zaile mozna kupic Mana Fluid.Miszzkam w Thais.Ile przywracaja many ??
|
Kupić MF można za 100 gp. W Thais nie wiem gdzie można kupić ale chyba w sklepie z blankami. Dodają many od 20(?) do 100(?):P...
|
rozni ludzie roznie mysla
np. Will Hunting uzywa life ringow do nabijania mlvl a ma on nie maly mlvl bo 76(?) np sabulus 119 ms uzywa mana fluidow kazdy uzywa to co wedlug jego idei jest lepsze i nie da sie powiedziec co jest lepsze bo mf moga odnawiac bardzo duza a moga przez 9 mf odnowic 250 many ja osobiscie wole life ringi bo odnawiaja stala ilosc many
|
Cytuj:
|
I z czego to wynika?
proste i logiczne HMMkami walczysz a Uhami nie tyle sie leczysz:) |
Sory ale nie wiem czy ktos to napisal, jednak mane liczy sie w txw SEGMENTACH, czyli po 20, jesli np walisz hmma, tracisz 10 many itd... mysle ze najlepiej robic drutem Uhy a Sorciem Sd'ki, nie pamietam ile sd many zabieralby ale chyba 180, czyli 9 segmentow, nie tracisz nic many... mozna sobie pomyslec ze te 10 many to i tak nie robic roznicy, ale jednak jest to kilka procent M lvl, ktore na wysokim m lvl sa sa bardzo cenne
(jakby ktos juz to pisal to sory :] ) |
Mlvl jest liczony segmentami po 20, czyli jak robisz gfb to nic nie tracisz bo ta mana jest podzielna przez 20 i nie zostaje zadnej reszty. Natomiast gdy robisz hmm liczba many nie jest podzielna przez 20 i zostaje ci reszty 10 wiec te 10many tracisz. CZAISZ???
|
Cytuj:
|
Turban ?
Ktoś napisał, że :
"mistyc turban zwieksza o 5 mlv..." Czy to prawda ? :o |
to by knight na 9 lvlu z exori sie żucał :P
|
Cytuj:
taaaa... a jak grasz na trabce jak jestes na wprost od dla to mniejsze hity w ciebie wchodza... |
Wg mnie wcale się nie opłaca przyspieszć mlvl.Bo co daje mlvl -zwieksza tylko siłe czarów.Gram druidem lvl 40 mlv48.Potrzeba troche obliczeń.Z 49 mlvl na 50 mlvl trzeba spalić 42k many- 21bp UH. Na to trzeba wydać 82k na mf plus
4k na blanki (plus żarcie ok 4k chyba że ktoś łowi rybki).W sumie koszt ok. 86~90k.Na moim świecie ceny UH to 2k za bp za 21 bk dostał bym ok 46k. Czyli 40k do tyłu żeby nabić 1 mlvl.Lepiej zainwestować tą kaskę w runy. Za 40k kupujesz 10 bp SD i można szybko nabić ok 60k expa lub 40 bp HMM i masz ok 200k expa czyli 1~3 lvl.Zyskujesz nie tylko kilka % do siły czarów ale HP mane i cap. Chyba że ktoś gra na Eternii gdzie za 20 bp UH mozna dostać do 70k 8o a cena za plecak 3k, to mozna robic mlvl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |