Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rutkowski miszczem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2755)

Hinol 16-02-2004 19:00

Cytuj:

kto to jest ten rutkowski i co on robi bo nie lapie'??
Świadczy to o tym, że ludzie wolą oglądać własne sukcesy przed komputerem (a mianowicie Tibia), a nie oglądać sport. To jest kwestia gustu. Dla mnie ważniejszy jest sport niż nawet Tibia. Oglądanie przed telewizorem sukcesów Polaków i trzymania w kciuki za Polskich zawodników (nie tylko Adama Małysza lub Mateusza Rutkowskiego) lub samemu wyjśc na dwór odłożyć Tibie i pokopać w gałę. Sport to jest to!
Cytuj:

Może i on fajnie skacze, ale ja go nie lubię. On w ogóle nie potrafi się wysłowić, po konkursach jak rozmawiają ze skoczkami to oni normalnie mówią, opowiadają jaki to fajny wiatr i fajnie leci czy coś takiego, a Rutkowski to mówi jakieś idiotyzmy... Ale skacze nawet dobrze.
A kto by mówił tak poprawnie jak cie zrzera trema po wspaniałym oddanym skoku i wielkiej wrzawie polskiej publiczności. Można narobić w porty. Wogóle on nie jest politykiem i ważne jest to, że jest skupiony i niestremowany na belce.
Także się cieszmy z sukcesu innego zimowego sportowca: Tomasza Sikory i jego srebrnego medalu na mistrzostwach świata. Jest wiele takich przykładów osiągnięć naszych biało-czerwonych sportowców. Wymieniajmy kolejne i świętujmy.

Colin_Flechter 04-01-2009 22:29

szkoda ze z jego karjery nic nie wyszlo :(:(:(:(:(;(

Arka_Sath_Wielki 04-01-2009 22:39

przestań odświeżać tematy z średniowiecza ja ....

Dr. Omader 05-01-2009 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2410046)
przestań odświeżać tematy z średniowiecza ja ....

W sumie ciekawie tak się cofnąć o prawie 5 lat i zobaczyć, że coś niestety nie poszło lub poszło tak jak myśleliśmy ;)

To było chyba jedyne wykopanie tematu jakie mi się podobało :p

Już nawet myślałem, że Sesaj wstał z martwych :/

Grocix 05-01-2009 00:37

@Drom
A mnie tu interesuje jedna rzecz! Jakim cudem mam posta sprzed zalozenia konta?xD

Rayza 05-01-2009 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2410194)
@Drom
A mnie tu interesuje jedna rzecz! Jakim cudem mam posta sprzed zalozenia konta?xD

Tana maczała w tym palce Gro : D

Ambaro 05-01-2009 11:33

Rutkowskiemu brakuje jeszcze wiele do skokow Malysza, a co dopiero do Ammana, Loitzla czy Schlierenzauera...
Do tego jesli bedzie mial trenera takiego jak nasz obecny trener kadry to na 100% bedzie mistrzem, ale w skoku w dal ;)

MatiCFC 05-01-2009 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2410194)
@Drom

Data tamtejszejszego postu: 09-02-2004,
Data założenia konta: 03 11 2004

czad :D

A co do Rutkowskiego, no, poskakał chłopak poskakał :)

Ze'To 05-01-2009 18:59

Detektyw Rutkowski znowu atakuje ! :s

@down
wyobraź sobie : NIE NIE UWAŻAM ŻE JESTEM ŚMIESZNY
dotarło ? :)

Ambaro 05-01-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2410341)
Data tamtejszejszego postu: 09-02-2004,
Data założenia konta: 03 11 2004

czad :D

A co do Rutkowskiego, no, poskakał chłopak poskakał :)

No poskakal :)
Dzisiaj 4 polakow w kwalfikacjach wystartowalo, zakwalfikowal sie kazdy poza Rutkowskim....

@UP

Myslisz ze jestes smieszny??
Przykro mi ale nie....

Vryysas 05-01-2009 21:59

Po za ŁUKASZEM Rutkowskim a nie Mateuszem Rutkowskim. Ot takie spostrzeżenie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35.