![]() |
o.0
Ale sie zdziwilem, ze ktos wydarl jeszcze moj temat na powierzchnie.. ;] Niestety, link juz nie dziala, poniewaz to konto na Lycosie zostalo skasowane dawno temu ;) Jesli ktos BARDZO chce, to moge wydrzec jeszcze ten plik, ale troche mi sie nie chce. ;) Nie planuje tworzenia nowych wygladow, chociaz mogloby byc to ciekawe.. ;] |
Heh, to wydrzyj, przyda mi sie do mojego moda.....
|
Nom, wydrzyj, wydrzyj, jak to określiłeś :). Może być ciekawe.
|
Problem ze ściągnięciem
sory że, zaśmiecam ale niewiem jak się ściąga z tej strony "Lycos" czy jakos tak mógł by mi ktoś pomóc???
;( ;( PS: Bardzo chętnie zciągne pliki |
Otóz po pierwsze trzeba umieć czytać i nie być debilem.. Ty nie umiesz i jesteś debilem, więc nie ściągniesz proste? (jak byk pisze, że link nie działa bo skasowali konto -.-)
|
niedoczytałem weś napraw to ja che to mieć :p
|
Widze, ze jest zainteresowanie.. wiec ok, najpierw pokaze wam screeny, a potem sam plik, ok? :) Zaraz zedytuje ten post i dodam screeny..
EDIT cLiCk <- ekran powitalny cLiCk <- ekran logowania cLiCk <- podczas gry Mam nadzieje, ze sie spodoba. Jesli tak, to wygrzebie ten plik i wrzuce na serwer, abyscie mogli go sciagnac. |
Fajne, bardzo fajne, naprawde. Daj to chetnie zamienie szarosc na fioletowy, zeby bylo ciekawiej ;)
|
WYGRZEBUJ !!!!!!!!!!!!! To jest super. Chetnie sobie podmienie tibia.pic na twoje oczywiście.
|
Bardzo sie przyzwyczailem do aktualnego stanu wiec nie bede zmienial. Powiem jednak, ze nawet ladnie Ci to wyszlo.
|
Yyyyyyy ;D Fajnieee..
Dzisiaj, albo jutro wezme sie za "wydzieranie" :> |
Kiedy Ten Link Bedzie Dzialal ??? !!!
|
|
niby wszystko ok ale jak wlaczam to wyskakuje "downloading new pictures"
i jakies dziwne znaczki |
Uuuuuuuuu.. eeeeee.. yyyyaaaoo.. eeerm.. nie wiem czemu? Szkoda, ze nie wszystkim dziala.. ;/
|
Nawet ladne tylko ze mi sie z tego tibia sypie....mam tibia.pic od dozie z WoT i tez fajne a tak apropo w czym edytowales tibie.pic
|
ahh
ej mowcie jak mam sciongnonc bo nie wiem X( :baby:
|
Cytuj:
|
Ten link dalej nie dziala!!
|
Bo to temat sprzed dwóch lat, bystrzaku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |