![]() |
graj dalej przebijesz sunrise bedziesz 1 w statystykach na roku i dotego z olski graj dalej ale ja cie niezmuszam i gratuluje 50lvl`u
|
Gratulacje ... Jak długo grała¶ rooku by mieć taki lv ? :)
|
Cytuj:
''....Po półtoraletniej grze wreszcie nabiłam długo oczekiwany 50 lvl !!!!.....'' |
W jakim mie¶cie się osiedlisz i jak± będziesz miała profesję?
|
Ja jestem poczatkujacym i dopiero mam 8 lev... ale wielkie gratulacje dla ciebie!
|
nie no Instynkt.....
pochwaliles sie lvlem, ale zapodaj screena jeszcze z eq i skilsami ;) teraz moge ci tylko zyczyc nabicia tego nieszczesnego 100 skila w fishingu :) ja tam bym sie nie poddawal i gonil tego sunrisa... |
Jak kończysz gre to daj mi postać.
|
jak wejdziesz na mian to bedzie kicha i tak i tak
Fajnie tak se pograc na rooku ale :
Bedziesz miala mniej hp Bedziesz ila gorsze skille Mniej kasy 0 magiczny na 50 lvl |
Cytuj:
Ona się tyle napracowała na 50 level na rooku, a tu jaki¶ n00bek: daj mi postać. |
Wielkie gratz :) Ale eq sie nie pochwaliła¶ :P Dużo snowballi i kasiory! WIęcej niż ja mam na mainie :P
|
Cytuj:
|
No cóz pozostaje mi pogratulować tak wysokiego lvl na rooku. Mam nadzieję, że jednak nie skończysz swojej przygody z wysp± nowych i będziesz jeszcze lepsza.
Ja mam tylko 13 lvl na rooku... pewnie dlatego, że mojego rookstayera traktuję jako odpoczynek od maina ;). @Do wszystkich którzy mówi± aby wyszła na maina To jest rookstayer... on NIGDY nie wychodzi. Pozdrawiam Rothes |
Cytuj:
ten tego nie ONA tylko ON dizewiczy instynkt to facet :P @down: jak nie wiesz to sie nie odzywaj, moze pisze inaczej, ale jakos tak sie sklada ze znam go (moze nie osobiscie, ale juz nie raz widzialem i gadalem z nim jak gral. poprostu ziomo jest z mojego miasta) wiec nie wkrecaj mi ze to jest baba... na 100% to facet, najlepiej niech sie zjawi na forum i sam(a) stwierdzi :) |
Cytuj:
Naucz sie czytać ze zrozumieniem :P I jeszcze Wielkie gratz za 50 lvl na roku !! |
no gratuluje ci tego wspanialego wyniku!!!
ja mam dopiero 9 lvl na rooku i też mam zamiar zostac rookstayerem :p :cup: :p :p :p troche dlugo mi sie fotkawczytywala spoko duzo masz kasy pozazdroscic :D :D :D :D :D Wertk Powraca ta fotka to troche nie na miejscu!! X( |
Gratulacje od całej gildii Sacred Circle z Danubii :)
G-------------------------Z |------R------------T-----| |------------A------------| |------R------------T-----| G-------------------------Z Gold Raven |
Cytuj:
Semen, gratz.. Ale jednak szkoda że nie grasz dalej.. Mam nadzieję że jeszcze zmienisz decyzję ;> |
Niewiesz na 100% to niemów ....
Cytuj:
Gold Raven @Edit: Monciaq The Cruasader był szybszy ^^ :D |
Big Gratz for you :*
Takim osobom nalezy sie respect. |
nie no wieli GRTZ ale teraz czekamy na zdjecie GMa dajacego ci spike sworda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |