Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak Myślicie Czy PK Powinno Istnieć ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2777)

Sodimone 22-02-2004 20:01

Więc tak po 1 to mój pierwszy post a propo pk powinni byc pk na zlecenie np: Zarąbał mi ktoś lootbaga i się wylogował add to vip list a potem piszemy do "płatnego mordercy" który wie co robić albo 2 opcja to taka że ziom ma płacic za szkody wieleeee razy próbowałem ponieważ mam plecy i jak coś to msg ... nie będę publikował nickname .... ;) SODI xD

Triciol Pogromca 27-02-2004 00:51

Ja śądze tak. Pk to ludzie slabi w zyciu a w grze maja duze lvl i bija slabszych. A w zyciu oni sa low lvl i sa tempieni to sie odbija na psychice :D :D :D
To jest jedna wersja a druga:
Robią to dla zabawy , z nudów itp. Albo sie mszczą. kiedys ich zabijali a teraz oni

NightFog 28-02-2004 10:56

oj rozpędziłem się ,a chciałem już rzucać bluzgami:)

Przemyslawek 28-02-2004 20:02

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez NightFog
oj rozpędziłem się ,a chciałem już rzucać bluzgami:)
a co ty przekleństwa dadzą ??? nic :D to ja jestem załorzycielem tego temetu :P

Przemas 02-03-2004 18:54

Nie każdy red skul jest PK o czym dzis osobiście się przekonałem :] ale od początku : wędruje sobie w okolicach Kazz i nagle wyskakuje 2 paladynów jeden 16 lvl a drógi 27.... ja z moim 18 knight nie miałem za dóżych szans ale odruchowo zacząłem uciekać z okrzykiem na ustach PK ! Help !!! :D (mam to w hotkeyach :P ) moje świerzo zaqupione runki IH znikały jedna po drógiej . nagle pojawił sie przedemna kolejny red skul .... royal pall 50 któryś lvl myslałem że już po mnie a palek zaczął strzelać do PK'ów ! :) przepędził wredziolów :D oczywiście ładnie podziękowałem i z ciekawości zagadałem dlaczego mi pomógł i ma red skula ! "I hate PK" na pożegnanie żucił mi jeszcze 10 platynek i poszedł :) uff więcej takich graczy !

Wiewiur 07-03-2004 17:32

PK muszą być !!!
Sam ich nie lubie ale swiat byłby nudny bez PK wojen z nimi itp

swiat bez pk i ogólego zła byłby nudny i mało realny :P

Cerverius 07-03-2004 23:11

Czy ktoś jest za PK czy PvP czy jest przeciw
To i tak są to nieodłączne części tego typu gier i jest to walka z wiatrakami

Niestety :(

next great sorcerer 08-03-2004 13:19

Zdecydowanie tak. Byle nie było tak jak z Del'Toro niech PK-uje jedna osoba to ci uświadomi że nie jesteś najlepszy.

lord bugins 28-06-2006 14:31

lol

bez skulla świat by nieistniał niewiem jak można zyć na non-pvp ale spoko mi kiedys mpa zleciał ;/

Smetana 28-06-2006 14:41

Jak mi się po 2 tyg. gry tibia znudziła i miałem 15 lvl to łaziłem i tłukłem jakichś świeżo po rooku, 3 zabiłem, a loot wrzucałem do wody :D. Dla mnie to była dobra zabawa (najlepsza w ciągu całego grania) i może kogoś odciągnąłem od tibii.

Poprostu Pitbul 28-06-2006 14:44

Ci zaczeli odświeżać temat sprzed półtora roku-.-.

Impalable 28-06-2006 14:47

bugins nie widzisz daty topicu? Jak nie to zobacz. >.>
A zeby tak nie byl offtop wogle: Co kogo to obchodzi ze ktos cie zabil?
A bez pk bylo by wiecej noobow (chyba moze byc wiecej)
@up Ponad 2 lata. 2 lata i 3 miesiace.

Mr.Minister 28-06-2006 15:38

O boze strasznie a jak mnie jakis mocherowy dziadek zacznie na ulicy laską okładać bo mu sie nie spodoba moje ubranie to mam robic temat : ejj wezcie bijcie wszystkich dziadków bo jeden mnie bił!! ;/" ??
@topic
Niepotrzebne, autor tematu rozpieszczony dzieciak ktory nie dojdzie do niczego w tej grze- lekarstwo - nie graj w tibie ;).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05.