![]() |
a jak mam otoczyc je obwódką?
|
programikiem .... paintem to ołówkiem, pracochłonne to jest, chyba że wolisz innym, gdzie ci to automatycznie zrobi... .... ale jakim to już nie wiem ...
|
Cytuj:
|
Do waszej wiadomości jestem Newbee a nie n00b jak nie rozrużniacie n00ba od newbee to idzdcie na otwarcie parasola w dupie X(
|
Cytuj:
Noobów nie chcemy czyli ciebie -.-... A fake nie zły. @up HAHAHA śmieszne ...Nie umiesz gadać dowcipów to nie gadaj.(Widać, że 10 latek) |
Pomysl oklepany- Noobs plx
A wykonanie? Obwodka, i te takie dziwne kratki czarne... nie jest za dobrze jak na 10 latka. Popracuj troche Ocena 4/10 Ale rob dalej ;) |
Całkiem nieżle zrobione za wykonanie daje ocene 8,5/10 a za pomyśł 6/10za bardzo oklepany.
|
juz dzisaj ostatni odcinek częsci pierwszej . Druga będzie zatytuowana
Erica Fol Dreew2 - Życie pełne zmian. |
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Nieeee... no widać troszkę za dużo błędów.
Widać, że mash chyba słabą kartę graficzna kompa czy coś. Bo ciemność (no normalna, chyba za torchem?) jest spikselowana. No łączna ocena... 3\10 I'm sorry :( I eat you alive :D |
Cytuj:
kto tutaj jest noob?! omfg -.-' zrób lepszego fake -.-' @topic nawet nawet jak na 10 lat :> |
szkoda
Prosze o wybaczenie ale nie będzie ostatnego odcinka . osoby które brały udział w fototory poszły na maina ale powiem wam o co chodziło w tym odcinku:
Erica Fol Dreew spotyka swojego kumpla z tajnej agęcji on prowadzi ją do the orlace , Orlace dała jej mapę ich bazy i strój Erica pobiegła tam zabiła Boss n00bke , a potem poszła po jedzenie do sklepu Lily , ale lily opowiedział jej historię o niej samej: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Slabe wykonanie pomysl stary jak swiat ... Na zachete 2.5 no moze 3/10 !
|
Cytuj:
|
fajne naprawde, :P tylko male ale czy nie powinno być santa claus?
|
pomysl 1/10
wykonane 3/10 bardzo slabe, popraw czcionke i wklej prawidlowo backpack |
Moim zdaniem 0/10 wykonanie 4/10 pomysł troche dziekie pryznzam ze sam robie nie najlepsze ale twoje to jakies dzikie;/ :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |