![]() |
noob plx
HAhahahahhah jaki noob jaki fake takie robi mój brat co ma 4 lata jaki typ wes sie utop lepiej a nie na forum wes idz spac no comment X( X( X( X(
|
@Badzo
Ja zotbą też już kończę, wbijanie ci do głowy tego samego bez przerwy to Syzyfowa praca, pewnie gdybyś umiał skasować z ssa te programy zrobiłbyś to zamiast edytować posta. Bym zapomniał: Mam gdzieś jak ty mnie nazywasz i co o mnie myślisz, jesteś oszustem i tyle. Btw. nie kłóć się ze mną, sam powiedziałeś, że już nie będziesz(no chyba, że musisz sobie ulżyć..). |
Gm
moze by tak wyslac tego screena to gm'a :> B)
|
http://img191.exs.cx/img191/8183/uo00187zf.jpg
STARCZY??? Na podstawie tego gówna robiłęm fejka!!! I co?? Kto jest noobem????? Cytuj:
|
No co jest... Ciagle tak na mnie najezdzali a teraz co???????????????????????????????????????????????? ????????????
|
Dobry jesteś TIBIA MC, TIBIA GG nie no wymiatasz ,ac do fake normalny
|
Nie!
Nie, mISTRZU, nie starczy. Pasek przykleiłeś dobre kilka pikseli za nisko. Ten biały pasek to nie jest pulpit, bo Tibię masz uruchomioną w pełnym rozciągnięciu (maksymalizowana). Nawet pasku start nie umiesz równo wkleić. Żałosne....
|
Ja mam tak zawsze!!! Swiezo zrobiony screen...I nie pierdziel mi ze to tez jest fake...
http://img179.exs.cx/img179/6153/uo00747ww.jpg |
wiesz co?
naucz sie podstaw...... 1) ludzi sie nie oszukuje ze nie masz tibii gg i mcka 2)jestes zalosny 3)cos takiego to ja w paincie robie :P 4)nie znasz sie na broniach 5)nie mysl ze ludzie sa az tak tepi |
Cytuj:
|
koles sry ale ja tez jestem przeciwko tobie
moze gdybys byl milszy to reszta tez zmienilaby zdanie o tobie fake jest troszku banalny @down to ty zaczeles sie rzucac |
Nie no sory... Ale jak ja mam byc milszy, jezeli oni wyzywaja mnie od noobów, kretynów, idiotów,debili ?????
|
A jak...
A jak mają nie wyzywać? Jest taka powszechnie przyjęta zasada. Jeżeli nie mamy nic ciekawego do pokazania to nic nie pokazujemy :] Twój fake wogóle jako fake jest fatalny. A poza tym wszystkie te tłumaczenia się edytowanie postów etc. świadczy o tym jaką słabą masz psychikę. Tym swoim tłumaczeniem zrobiłeś z siebie kretyna przed wszystkimi.
|
Edytowanie postów nie świadczy o tym jaka mam psychike, tylko jaka mam skleroze :)
Ahhh znowu ta skleroza... Oni nien wyzywali mnie dla tego, ze mam slabego feka, tylko dla tego ze niby uzywam czitów co jest calkowita nieprawda... |
No właśnie.... Te teksty typu "Ehh ta skleroza" świadczą o tym, że szukasz w grupie jaką jest forum akceptacji. Nie wiem, może nie jesteś akceptowany w domu, szkole, na boisku... Ale przybierając takie słabe maski (lol-mój avatar) nie zdobędziesz niczyjej sympatii czy nawet akceptacji.
|
Tibia gg uzywasz i mc tez kazdy to wie.
NIE POWINIENES KLAMAC DEBILU Zreszta po co robic faka tgg i mc??? Jak sie przyznasz to cie zostawimy |
@UP
Debil-tak mozesz zwracac sie do swojej mamy a nie do mnie palancie.. |
kuwa przestancie sie klucic to nie forum do tego
niech jakis modek zamknie temat dal fake, nie spodobal sie, oceniliscie go i koniec po co glupie komenty i klotnie |
Jaki Kretyn
Cuila ^.- Nie Wylonczyl Nawet Mac Ani Gg Noob Po Prostu
|
[miałem nie odpowiadać ;(]
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |