![]() |
larvy , nie potrzeba hmmow tylko wh i sporo kawy B)
jak masz maly lvl to zawsze mozesz pozostawiac droge parcelami zeby cie nie oblazly(manasy tez sie przydadza) |
Cytuj:
@Mardag Tomby sa dla pacc. w tym filmu jest pokazane jak dojsc http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=27594 |
Zamek kolo Ab'Dendriel bardzo duzo orcow itp. ale najlepiej isc tam rano o ja ja kiedys 11 druidem rano se poszedlem nikogo nie bylo nic wychoidze z zamku a tu caly ekran orcow wariorow itp 8o GFB pare razy i mamy troche exp :]
|
Czy jestem??
Czy ja jestem az taki słaby czy wy taki dobrzy?? ;/
JA robie w ama campie 2.5k expa na 1 godzine (rekord 3.5k w 10 minut caly resp mój) a tu kolesie pisza ze 50k expa na 1h a mój kumpel 34 sorc na guardach bije 8-10k expa na 1h Jestem 17 drut 25 mlvl czy to mozliwe to bym w 2 godziny 25 lvl nabil :confused: ;/ |
Jakieś spawny na rooku/?
jak kto zna jakieś spawny na rooku niech gada
_________________________________ ============================= ------------------------------------- 6,5lvl chce być pół :mag: pół :crusader: czyli druid 8o |
Proszę powiedzcie czy znacie jakieś spawny potworkow kolo Thais, bo ktos opisal ze Beho, ale niezbyt dokladnie. Moze jakies screeny??
|
kolo thais nie ma za duzo fajnych spawnow... co najwyzej cyce na poludniu i te ghoule o ktorych mowilem... na cycach jest wejscie w dol ale jeszcze nie sprawdzalem co sie czai w srodku:P jak jestes sorcem to mozesz sam sprawdzic na niewidce... a jak palem... to to nie miejsce na spawny dla ciebie:/
|
Cytuj:
Cytuj:
http://tibia.erig.net/Tomb http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=70858 |
:p Żeby nie zakładać nowego tematu napisze tu : czy Orc Land to dobre miejce do expienia dla 37 druida eq: b robe, c legs, boh, scarf, vamp sheild, tempest rod, bs. i czy warto sumona tam stawiac jak tak to jakiego? PLZ ODPOWIE ktoś
Dark Katedra lv- minimum 13 dla sorców i druidów chociaz mozna i wczesniej co trzeba wziąść-jak chce sie exi dluzej to kilka mfow albo kilka bp, najlepiej life ringi nosic. Potwory- duzooo |
Temat ma ponad rok. :baby:
|
Cytuj:
Bardzo mądre. Ja polecam do expienia kopanie dwarfów. Lurujesz ich troche w jedno miejsce i killa z gfb. Niestety wiecznie zawalone są lowlvlami :/ Rano mniej wiecej po 4 jest super za to :) |
Dla pana co napisal ze Necro walic sorcem od 50 + lev to wielkie GZ !!!
na 36 lev bez ds ( nie oplacalne ) zabijalem nonproblemo ale z hmm i gfb. Bez probelmu stalem cala noc tam nie raz na 34 + lev w góre i napieprzalem necro z ds'ami. |
Cytuj:
primo: ja jak jestem na darce na rotacj to w zasadzie mam zawsze 2-3 runy gfb pod reka, pomimo, ze mam 39 level.czasem ktos podlruje roty, albo same sie przypaletaja. osatnio mialem sytuacje ( w poniedzialek w nocy ) ze wszedlem do dziurki i znalazlo sie kolo zejscia okolo 15 rotow. strzal z gfb i sprawa w ciagu ulamka sekundy sie rozwiazala. okolo 600 expa od strzalu z gfb. zadko kiedy sie tak zdarza. wiem ze to marnotrawienie runek, ale jak komus zalezy na czasie... |
@up
Sory ale odświeżyłeś temat w którym ostatnia wiadomość zamieściła się 4 m-ce temu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |