![]() |
Dryb 8o 8o 8o 8o 8o
|
Dobo, pamiętaj, że mówimy o Anno Domini 2004, kiedy to Dryba nazywaliśmy jeszcze Drybrychem.
Ja swój głos oddam na eee Wieszoka, on dużo pisze, więc go widać. EDIT Ooo, zobaczcie, coś się dzieje chyba z forum - http://tinypic.com/20qttj . |
Wieszok...dużo i mądrze
@Dobo A nie chodzi mu o "Najbardziel lubianych"?? Ale sławny jestem...Po prostu brzydko wyglądało Notki użytkownika: 0, to musiałem coś zrobić. Poza tem Ges zakładał TEMAT, a ja napisałem tylko posta, którego zedytowałem, jak zobaczyłem, że się nie podoba. Ale do słąwy wystarczyło. |
Cytuj:
// wybieramy sławnego, nie koniecznie najfajniejszego/ lepszego loosera |
Kaldick - za to, ze potrafi walczyc z cenzura (;) ), potrafi zjechac czlowieka tak, ze sie wiecej nie odezwie (ew. potrafi zbluzgac tak, ze pomyslisz, ze to byl komplement).
|
KONKURS DOTYCZY ROKU 2004
Proponuję, aby ignorować wszystkie głosy które dotyczą roku 2005 [na przykład głosy na Gesundheita]. Niektóre głosy, jak głos Uncle Warriora, mogą zostać, bo jeśli ktoś wyedytował i napisał, że chodzi o coś więcej, a nie tylko rok 2005 to jest w porządku. RE DOWN: I ja ciebie też :* |
Ja tam stawiam na Pana Samolocika czyli Supermana :) :**
|
Aval'yah za INK'a
Poprawiłem ( tylko nie bijcicie :p ) |
<urywajac platki ze slonecznika> Adolphus Elbragol, Baron Kaldrick, AE, BK, AE, BK...
And the winner is... Baron Kaldrick. Po 1sze, mam do niego jakis taki szacunek, jak do Mistrza, senseia, nauczyciela, albo cos w tym stylu. Po 2gie, za niezwykla upierdliwosc przy ocenianiu opek;) Po 3cie, za Pratchettowski styl:P Po 4te, za ogolny majestat, budzenie grozy pojawieniem sie, za ogolny 'klimat' postow. On nawet 'Spier.dalaj' pisze jakos specyficznie;) |
Cors Ent, czlowiek od czarnej roboty, ktorego nikt nie zauwaza, bo stara sie pomoc innym uzytkownikom, a nie zwrocic na siebie uwage < nieeeee, to nie byl przytyk do niektorych z kandydatur -,- >
|
Wieszok :P (jak co to nie zgapiam :D)
|
Cytuj:
@ Krzesław TYLKO 1 CONTESTANT nei zaliczam PROPONUJE PRZYKLEJENIE TEMATU, ŻEBY WYNIKI BYŁY UCZCIWE, JAK NAJWIĘCEJ OSÓB MUSI ZAGŁOSOWAĆ |
Superman, Dwimenor
|
@Raynold ;) a na kogo wybór pada?
[1 osobnik tylko jest do zaliczenia] |
[ ]...
[ ]... [X]Nekromanta [ ]... A dlaczego?? Za wszystko co do tej pory zrobił:) |
Dwimenor bo on rox;).Dużo i baaaardzo mądrze piszący ludź;)
|
ja chciałem pierwszy napisac o Dwimie:(
szkoda że Khana już nie ma tutaj za dużo:( miałby duże sznsze:) |
Cors Ent - młody, inteligentny, ambitny, sympatyczny, obcykany w Tibii, pomocny. Bardzo dobry użyszkodnik.
|
Uhm..ehh..hrm..
Mam kilka propozycji..Ale skoro jedną osobę trzeba wybrać.. Baron Kaldrick. |
superman:P za ten temat o mleku:D lol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |