![]() |
To nie jest wymieniane jakie kto ma rary, tylko kolezenkie wymienianie informacji..A jesli sie nie podoba to nie komentuj..
Pozdrow dla 600 V |
LOL
to nie jest fake poprostu jest to helm tej panienki a nie Yeki Na Antice mozna kupic golden helmeta za 1.5 miliona wiec nie gadaj glupio ze to fake a co do tego ze koles ma na arcani tego helma to bym zaprzeczyl chyba ze kupil helm od CIPow za kase na RL |
Cytuj:
|
Cytuj:
eeee wiem ze troche nie powinnienem ale jakim prawem moj nick uzywasz ? |
Mowcie co chcecie ja i tak wiem ze ona ma ten helmet :P
|
LOL
Ci co mysla ze to fake to pewnie gracie na rooku i nie wiecie co to MAIN i nigdy nie widzieliscie golden helmeta no wiec co tu sie dziwic ze takie glupoty pisza<lol> Powtarzam ze na Antice GOLDEN HELMETA mozna kupic za 1.5 millliona gp |
@ Marek to
Zgadzam sie, co do ceny etc. @ Wszyscy Jest ktos jeszcze kto uwaza ze to fake? |
...
Ej! Nie kuccie sie tylko komentujcie :)
|
Marek to - "a co do tego ze koles ma na arcani tego helma to bym zaprzeczyl chyba ze kupil helm od CIPow za kase na RL"
niestety musze cie zadziwic/zaskoczyc ale niestety nie da sie kupic itemow od CIPow przykro mi a i jeszcze jedno ... z rooka wyszedlem kiedy ty nawet nie wiedziales jak wypowiedziec tak trudne slowo jak "Mama" lub "Tata" Pozdrowienia z Anticy |
@ 600 V
Nie denerwuj sie, Noobki nie znaja się na grze bo prawdopodobnie malo w nia grali ja gram w nią od poczatku i pamietam ze Horned Helmet respil sie gdzie dzisiejszy Bright Sword Quest :) A co to Golden Helma tez pewnie sie gdzies respil :))) Btw na Securze tez jest Hordned Helm :) |
Masat moze mnie uswiadomisz kiedy powstala tibia i na jakim swiecie zaczoles grac ? moze napiszesz mi kto byl pierwszym obywatelem Edron ? hmm powinnienes wiedziec....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |