Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Hackowanie postaci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28366)

Averus 09-03-2005 07:47

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

ZioooM:) 22-03-2006 17:37

hmm

i co wy tumacie do gadanie mnie hakli 5 razy i co zyje z 1 raz to z 19 lvl spadlem do 16.poznie to 3 itemy tylko pozbierali a nie dawno z 21 lvl na 19 i co wy tu macie do gadania i mam antywira to jest smieszne:faceoff: :confused: I juz sie przyzwyczailem do haka :P:dance:

Hank 22-03-2006 17:44

Stary wspułczuje ci taki lvl to chyba 5 lat robiles 8o

Dj Nekro 22-03-2006 17:50

Kilka słów odemnie w tym temacie... wy to nazywacie "Hackowaniem"? Haha! Dobre! :D Tak to jest jak sie botow i innego softu uzywa! Ja nie uzywam i ani razu hacka niemialem! Już się nie wypowiadam w tym głupim temacie.

Pozdrawiam.

Kwadratowe Koło 22-03-2006 18:22

Huhahauhauhhsauheash!! Ja tam nie płacze, hackli mnie nie dawno, ale szybko interweniowałem. Odzyskałem rec-keya i odzyskałem konto. Jedyną stratą jest to, że mój rookstayer wylądował na mainie i przez to moja pseudo-żona przestała grać :/

Teraz się loguje tylko, żeby pogadać, ale rzadko mi się udaje bo mam osiedlowe ip. I przez to hacka zarobiłem, bo próbowałem ściągnąć z jakiejś stronki ip changera, żeby sobie pograć, zeskanowałem go virusscanem nic nie wykryło, potem virusscan.jotti.com, też nic. Dobra otwieram, blbalblalba dobra olewam se, przechodze dalej, zainstalowałem i jakieś gówna wyskoczyły ;/. Była to strona z końcówką .pl, nie .prv.pl itd. więc zaufałem. Nic poza tym nie straciłem ;), ale jednak ci hackerzy pomagają, dzięki nim skończyłem grać w tibie :)

Gafi 22-03-2006 18:34

Ja w tym tygodniu zaliczylem bardzo smiesznego hacka bo stracilem tylko: Crown Armor, Platinum amulet, Bohy i 10k (a mialem 20k wzial polowe ;p)
W sumie i tak bylem zly ale zastanawia mnie czemu wzial tylko kilka rzeczy <lol>

jastr 22-03-2006 19:02

Haker, haker haker guzik prawda :P Po 1 haker włamuje się dla samego włamania więc z całą pewnością nie K R A D N I E ani itemów w grze ani postaci. Po 2 99 % albo i 100% "haków" to poprostu keloger wysłany przez kolegę, 2 owner który się wku@#$ł i postanowił trochę zarobić, gra w kafejce gdzie jest parę osób hasło bardzo łatwo zobaczyć podczas wpisywania no i nikt nie wie kto jeszcze patrzy co wpisujesz :P. Zasady są proste nie chcesz haka ok grasz tylko z domu z własnego kompa (zabezpieczenia jak chcecie jakiś anty wir +firewall +XP albo linux i nic albo win 98 i firewall), gracie sami to nic że we 2 łatwiej ale w 1 będziesz miał pewność że kolega cię nie "wykoleguje" :P No i odrobina rozsądku przy korzystaniu z internetu .

emilok 24-03-2006 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maripo
Wiesz ja polecam AVG free edition możesz go ściągnąć na underpl.org

Link: http://underpl.org/main.php?d=1&cat=109&dfile=2507

Niema keyloggera :P ani virka bo niezaliczam się do tych "graczy"

Wykrył już kilka keyloggerów na kompach moim i kolegów, problemem jest to że prawie codziennie się atualizuje przez 1-2 min przy włączeniu kompa

A nie łatwiej jest ściągnąć z oficjalnej strony producenta tten produkt?
Jak sama nazwa wskazuje jest on darmowy, więc nie widze żadnych problemów przed ściągnięciem go ze strony http://www.grisoft.com, osobiście nie wiem czemu ludzie szukaja wszędzie instalek popularnych programów wszędzie, tylko nie na stronach producentów......
Później się dziwią, że maja skopane instalki/syfy/nieaktualne wersje.
Sam AVG urzywam od jakiś 2-3 lat i nie narzekam, jedyne zastrzeżenie faktycznie można mieć do aktualizacji, czasami jest zapchany serwer i nici z łatki ( uświadczyłem tego może ze 20 razy przez ponad 2 lata ).
-------
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
No i odrobina rozsądku przy korzystaniu z internetu .

Święte słowa http://forum.pclab.pl/style_emoticon...ies/soczek.gif dla tego pana :-]

Vandoz 25-03-2006 14:40

hehe.Moze troche sie spoznilem z tym postem ale cóz.
Twój qmpel rozwalil klawiature, za 20lvl?
A znasz moze Jimboba Inferno???
100+ lvl i hack.
Nie wypowiem sie bo nie wiem w jakich okolicznosciah, ale ma hacka.
NO i co mu sie stalo!?
Cytuj:

Character Information
Name: Jimbob Inferno
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 8
World: Morgana
Residence: Edron
House: Castle Shop 1 (Edron) is paid until Apr 12 2006
Last login: Jan 25 2006, 20:55:32 CET
Comment: Remember what i achieved.

//Geest
Account Status: Premium Account
Gdyby to byl twój kumpel to by sie pewnie powiesil :D

Derm! 12-07-2006 00:16

Pomocy prosze

Siema, jestem aktywnym graczemw tibie nie korzystam z zadnych programow zmieniajacych tibia***** typu tbi gg czy tibia black ice. Niestety dnia 11 lipca hakneli mnie i okradli z rzeczy, a konto odzyskalem to jakis 4 minutach ale bylo juz za pozno ;( Moze ktos z was wie co teraz mam zrobic?? Prosze o pomoc w teh sprawe
Z góry Bradzo dzękuje za wszelkie Wasze pomoce!

Duch Guardi 12-07-2006 00:41

up
czy wchodziłeś na jakieś linki oferujące (np free pacc) lub stronki z ots lub inne i pewnie sciągłeś keyloger =/

Asakura 12-07-2006 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perwol
Denerwują mnie hakckerzy którzy haclkują postacie (przeważnie lvl 20+) i je rookują. Mój kumpel zrobił sobie knighta 21 lvl miał super skile i stuff i jakiś debil hacker zhackowal mu tą postac. Gdy wkońcu udało mu się zalogować tą postacią zobaczył ją na 8 lvl ze skilami po 21/17 tak sie wkurzył że rozpiep.... klawiature z nerwów. X( Ostatnio stoje sobie pod dp i postac która miała 42 lvl (elite knight[nicku nie podaje]) i hacker biega i mówi zeby go zabić. Wkońcu jak z kumplem zobaczyliśmy że ta postać ma już 31 lvl sie wkurzyliśmi i biegliśmy z nim żeby go nikt nie zabił ale wkońcu gość zwiał .
P.S. Wyazy współczucia dla posiadacza tej postaci :(

jak sie nie uzywa botow/nie wchodzi na podejrzane strony to nie trzeba sie bac hacka

ahcarb 12-07-2006 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devx
Wiesz mi się wydaje że hakerzy chcą jak najwieksze lvl hakować a potem nie maja co robic z postacia to rookują , red skulla robia . lub zaciągają długi :P ale nie zawsze im sie to udaje jak ktos np : na kompie nie na antywira to się nie dziwie :] a tak wogule 20 lvl mial twój Qmpel i rozwalil krawiature lol ?
( 20 lvl w tydzien morzna nabic ) :P

w 3 dni ;]

ahcarb 12-07-2006 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devx
Wiesz mi się wydaje że hakerzy chcą jak najwieksze lvl hakować a potem nie maja co robic z postacia to rookują , red skulla robia . lub zaciągają długi :P ale nie zawsze im sie to udaje jak ktos np : na kompie nie na antywira to się nie dziwie :] a tak wogule 20 lvl mial twój Qmpel i rozwalil krawiature lol ?
( 20 lvl w tydzien morzna nabic ) :P

w 3 dni ;]

Sowa 12-07-2006 12:08

@up
w jeden dzień, znam to na swoim przypadku.

tak jak powiedzieli koledzy wyżej, jeżeli nie wchodzi sie na podejżane strony typu <free acc > albo < super zdjecia tibia > i nie ściąga sie innych botów oprocz TBI ( tu przykład. ) to niepowinienes mieć hacka.

PS: Czy odświeżanie starego tematu miało sens?.

Pozdrawiam
Sowa.

XXXXXXXXXXXX 19-04-2007 21:25

Kto Chce HAra Do tibi

CZesc Mam informacje
Mam 27 lat i hackuje konta dla chetnych chcialbym pierwszemu lepszemu zaoferowac Knighta 36 lvl ktory ma :dragon scale mail , royal helmet , golden legs , bohy,magic longsworda,i super loot
w depo 129k.
Kto chce niech pisze na moje gg swoje passy z tibi .
NUMER gg; 6521012
KTO pierwszy ten LEPSZY

Deox 19-04-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XXXXXXXXXXXX (Post 1377596)
CZesc Mam informacje
Mam 27 lat i hackuje konta dla chetnych chcialbym pierwszemu lepszemu zaoferowac Knighta 36 lvl ktory ma :dragon scale mail , royal helmet , golden legs , bohy,magic longsworda,i super loot
w depo 129k.
Kto chce niech pisze na moje gg swoje passy z tibi .
NUMER gg; 6521012
KTO pierwszy ten LEPSZY

Jesteś taki po.... twój poziom inteligencji wynosi -xxxx<tyle ile masz x-ów w nicku" myślisz że nabiorą się na numer z podaniem swoich pasów?? zal.swe

Kwadratowe Koło 19-04-2007 21:54

Ha ha magic longsworda x ]

XXXXXXXXXXXX 19-04-2007 22:01

Kto chce do guildi

Czesc zakladam guildie dla 20+lvl
Nazwa Guildi Anonimowi Tibijczycy.
Prosze Podawac Swoje Passy Do tibi Na nr GG:6521012
Bede was zapisywal Najlepiej Na Candii Bo ja tez Tam gram
Knight the candiaa 23lvl

LookamZzaRogu 19-04-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XXXXXXXXXXXX (Post 1377677)
Czesc zakladam guildie dla 20+lvl
Nazwa Guildi Anonimowi Tibijczycy.
Prosze Podawac Swoje Passy Do tibi Na nr GG:6521012
Bede was zapisywal Najlepiej Na Candii Bo ja tez Tam gram
Knight the candiaa 23lvl

Przez takich jak Ty odechciewa mi się grać :/ Polacy powinni sobie pomagać, a nie siebie niszczyć. Niech nikt nie daje mu passów, to noob który chce zdobyć wasze konta!:evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04.