![]() |
sądze ze wiekszy strach a przy okazji ból jesli stoi przed Tobą jakis dentysta z pokiereszowaną twarzą i uśmieszkiem szaleńca :)
|
Ja jestem masohista i uwielbiam dentyste, MmMmM te szczypce uuuuu lubie to...
tak serio to: nie, ale jak trzeba to zacskam piesci i ide :p |
Dentysta... brr!
Na samą myśl o takim kimś aż krew się burzy. Najgorsze było wyrywanie zębów, ale na szczęście od 3 lat nie miałem ani jednej wizyty u dentysty, czyli z zonpkami wszystko gra. :) |
-Evul Tibian-
hehe niektórzy tak mają ;] |
Ja tam sie boje wsyztskich lekarzy. (Polowa mojej rodizny to medycy :P)
Raz normalnie myslalm ze sie poplacze, zwijalam sie zbolu bo mnie bolal brzuch i psozlam do doktora i kupa weslzam wpoiedzialm dizendobry dostalam jakas recetpte bodajze z paracetamolem, na ktory jestm uxczulona i kazal mi wyjsc ;/ |
Pamiętam jak byłem mały (jak ktoś mieszka w Białymstoku to wie gdzie Bema) jak dentystka dawała znieczulenie to te znieczulenie nic nie dawało i wyrywała mi zęby na żywca :D(prawie bo troche jednak dawało ale nie dużo) Może temu nie lubie dentysty. Ostatnio musiałem zaleczyć 3 zęby bo nie byłem 4 lata :D Na dzisiejczy dzień został jeszcze jeden ^.-
|
hm..... ja mialem kiedys jak jeszcze mialem mleczaki taka historie:,
mialem zeba do wyrwania(bodajze szostke), no dobra... dała mi 1 znieczulenie.. g.ówno nic nie dalo, dobra 2 raz znieczulenie... tym razem troszeczke dalo.... a ze nie moga tego zeba wyrwac to rozciela go na pol!!!!!! krew leciala jak z kranu!!!!nigdy wiecej nie poszedlem to tej dentystki.. |
Cytuj:
|
ja tam jedynie co sie boje to szalonego ketchupu, a tak do dentysta to pryszcz xD
|
Myślę że lepiej jest dbać o zęby niż puźniej je leczyć. Przekonałem się na własnej skórze :D. Teraz chodzęco tydzień żeby wszystkie zęby wyleczyć. Najlepsza pasta to Elmex®. A jakich past wy używacie ?
@otsrty121 (:D) Popatrz na mój nick :D |
Nie boję się dentysty, hehe myślicie że sciemniam :> ale to nie prawda, no nie lubie tam chodzić no ale jak trzeba to trzeba:(
@Benefiz Zęby fluoryzuję pastą ELMEX. A na codzień myję jakąś Colodent :/ |
DENTYSTA??? JEZUS MARIA!!!! Jak ostatnim razem bylem u dentysty to mialem borowanie zebow. On to tak wrednie borowal ze myslalem ze wsadze mu to do, za pszeproszeniem tyłka.
|
@UP:
Zgadzam sie, elmex to najlepsza pasta sam uzywam, nawet dostalem ich kubeczek. :D I probke pasty, ale teraz tylko ja qpuje :P |
Ja zawsze jak bylem mlodszy to dostawalem od dentysty lizaka ale teraz mi juz nie daje :(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
Ja tam lubie mojego dentystę :P Spoko ziom :D :D i jest jo :D :D A tak serio to serio niezły dentysta, kiedyś mi wyrywał zęba nawet się nie obczaiłem że tak szybko :D :D (to było całkiem niedawno)
|
moi rodzice są stomatologami :)
|
Ja wybrałem, że lubię ale nie miałem tego na myśli dosłownie, że wizyta u dentysty jest u mnie długo oczekiwana i nie mogę się tego doczekać :] . Chodziło o to, że mam stosunek do wizyt u dentysty neutralny i taka opcja powinna być w sondzie.....Jak trzeba to ide i traktuję to tak jak każdą inną wizytę u jakiegokolwiek lekarza (nie nie nie ginekologa :P)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |