![]() |
Osobiscie mnie to mocno niedotyczyło :)) (pandoria Confusion) co by mi mogli tam zmienić. Ale to sukces dla zespołu Tibia.pl GRATULUJE WAM.
Nasza polska strona uzyskała napewno duże uznanie u CIP'ów Jest to dowód że ta strona jest Profesjonalna i uczciwa POLACY GÓRĄ Jeszce raz wielke GRATULACJE :)) ( na tibia.de jest naśmiecone i trudno cokolwiek znaleźć) |
Za co dostali takie super przedmioty ?
Bo jak za cos podobnego jak matkus zrobil to powinien tez dostac. |
MATKUS juz cie nielubie ! ty wiesz za co :-) !!!!!!!!!!!!! "Huntat" !!!
|
Wielkie gratulacje! :) Trzeba byc niezle spostrzegawczym :)
Życzę Ci jakiegoś rare itema ;] POLAND ROX |
=]
No no no, juz co raz wiecej błedow ma nasza kochana tibia.com :p Powinni się Wam odwdzięczyć za znaleziony błąd i wiedzieć, że jesteście wobec Nich lojalni i pomocni :]
(POLA napisz mi waiodomość, to ja :D ) |
A na tibia.com oczywiście nic nie piszą.... mogliby złozyć jakies publiczne podziękowania....
|
Cytuj:
A mówią, że Polacy n00bują tibię. A gdyby nie my to ona dawno od bugów by się rozpadła :P |
A co wy tak od razu o te rary pytacie? Zapomnijcie o tym :P Nie ma tak łatwo Błąd faktycznie był nieprzyjemny i dobrze, że go naprawili, ale nie wart nagradzania z wskazanie go jakimś rarem^.-. MatKus jak chcesz to ci moge wysłac ten 1gp :D
|
Czy to aby przez tten błąd Tibia (stronka i gra) nie działają?
|
CZemu Tibia.com nie dziala
EJ mam pytanie jest 6:32 i ani gra tibia ani strona tibia.com nie dzialaja czyzby servy padly ???
|
Cytuj:
Czyszbyś mial racje ?? -.- (bl ort zamierzony) Looknij na tibia.com i zobacz czy server jest off... Jak bedzzie jakas cofka albo jakis inny wal to sie zalamie -.^ @topic No gratz ale na itemek raczej nie ma co liczyc... Moze jakos podziekuja ale itemku na 99% nikt nie dostanie ;] |
Wchodzę o 6:30 na tibie i też mi niedziała tak samo www.tibia.com jest "OFF" ;(
|
Cytuj:
Ja sie ucziesze z Cofki :P bo przynajmniej niebede miał Red skulla xD Ja chce Cofke :P i znów Mass Pking ;) |
CZy to juz koniec??
TIBIA NA 99% PADLA .... ;( (to jeszcze nie potwierdzone) moze servy zostana wloczone po 9:00 bynajmniej niemieckie (elysia itp.) po restarcie a jesli ni eto ZEGNAJ TIBIO
|
Cytuj:
Myślę ze cipsoft cos zrobi bo jak nie to sie powiesze ;( :P chociaz Elysia niech chodzi i Galana :] |
Cytuj:
Mnie to nawet tibia.com niewejdzie :P X( Cipsoft co z Wami ?? |
Ots
Chyba trzeba bedzie Grac na Otservach :P albo Cipsoft Cos zrobi :) 8o
|
Dziki CipSoft
Dziekuje wszystkim z CipSoftu za to ze wstalem o 6:00 i chialem sobie pograc przed szkola ale jak zwykle To bylo niemozliwe Bo te Debile wylaczyli all servy Grrrrrrr... .WTF !!!!!!!!!
|
nic
ej Dee Jeyek :P podaj mi swoje GG pls :P
|
my GG ;)
Cytuj:
3296250 ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |