![]() |
Ci CIP-owie powinni coś z tum zrobić, ja se dzisiaj ide atakuje Orc a on nagle po skośie nagle wychodzi jakiś mół i mi go zabija. To jest gorsze od królików i deerów uciekających po skosie.
|
"Forum tibia.pl ť Forum ogólne ť Inne ť cos ssie dzieje!!"
Wyzej wymieniony temat w dziale inne zostal usunety bo dotyczyl tego samego problemu, a poza tym co niektorzy po wypowiedzi tutaj wypowiadali sie rowniez tam. |
No i jak - czy dziś w piątek trzynastego potworki dalej zachowują sie jak pijane?
:) |
Z tym cenzura potworów to coś dziwnego ?( Jednego dnia wszystkie odsuwały sie na ukos następnego normalka 8o
|
Przede mna caly czas potworki uciekaja...Gracze budza w nich postrach;) Serv ma laga i zanim potworki sie kapna ze sie przemiesciles to ida do innego miejsca:D
Fajnie to by wygladalo-gonisz sie z 6 cycami czy czyms-po prostu poruszasz sie caly czas o 2-3 pola a one ida jak gupie:) |
Mi też cały czas uciekają, troche to glupie bo tak a gra nie ma zdeka sensu, co to za radość rozwalić guarda jeśli on zachowuje się jak głupek i mnie omija, nie atakuje, a ja go walne i on zalicza deda. E tam to już nie to samo :( Mam nadzieje że CIPowie coś z tym zrobią!
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
Cytuj:
2. Jak już wcześniej zostało powiedziane potworki zachowują się tak jak kiedyś więdz po co mówicie, żeby CIPy coś z tym zrobiły jak już to naprawili!! Pozdrawiam 8) |
Gdyby tak ciągle było to można by z 20 lvl na demony chodzic :D
|
Heh,tesh tak mialem.Trenilem pod ab na trollach i 2 zazeły mi uciekac na skos.Pewnie Bug,ja to zglowilem do Cip-teamu.
------ Edit by Gremlin Byl bug i juz poprawiony, temat zamkniety. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |