![]() |
Gz dla ciebie ;] Ja ledwo na 35 lvlu hero zablokowałem ;p
|
Cytuj:
ja tam wieze ze blokal tego gs'a na 26 lv gratz |
Big gratzz
Na tym polega ta gra... Cały czas mnie ktoś zaskakuje:)
|
Gratz, jestes bardzo odwazny :]
I powodzenia w dalszym blokowaniu -.- |
ja tez mge pojsc blokowac dla na 18 lvlu ?
albo solowac bo expa chce/ /? |
Cytuj:
Jak cos to nie ja XD |
pliks
Czy to taki wyczyn....nie wiem. Po prostu mial fart. Na 26lv to i silniejszy drag by go zgładził. Btw. znam pala co na 33lv solo zrobil bez sd.....
|
buahah
Cytuj:
BTW. Vienio moze bys wkoncu wyslal kaske za uszka??;] Co do tematu to jedno powiem Kosmos .. ;] Meacqus Roxuje !!! ; ] sam nie wierzylem ze on to zrobi :):) POZDRO .. Rangar ;] |
elegandzko spoko ss'ky =)
|
afff
Zapytam go czy robil ssy. Kolo ma nick Goss Light. Jak chcesz "hardcore" to poszukaj w necie filmiku Chilarego jak Ryba'del amman na 38lv bloczy demona. Zblokowal wtedy 3 demony. I go nie uhal.(wiadomo Fortera) B)
See you in Tibia. |
Cytuj:
btw. pierwszy zablokowany demon na Elysii byl chyba przez kolesia co nie mial wiele ponad 40 lvl Ale to Div dokladniej pamieta co i jak to bylo... ...a potem byly takie hity jak: 2x mms - ktorego nie bylo (cofneli save) banshee quest - ktorego tez nie bylo. ale za to byl z tego filmik. chyba jakies sajens-fikszyn :D (znow cofneli save) |
gratz super :evul:
Widze,że Elysia ??? elysia rulezzzz |
Ładne ss gratz ja sie bałem iść bloknąć na 33 :cup:
|
Nie rozumiem tylko jednej rzeczy...czemu nie miales shielda tyko kusze? Chyba ze to nie ty robiles screeny wtedy sorki.
|
Znam kolesia, który na 21 blokował ze skillami 70/72 (jakoś tak) i był tylko z jednym palikiem (i nie padł). Ale i tak biiig gratz w końcu to już coś :]
|
Cytuj:
|
Nie WIerze ze dla bloknal....jedno dobre combo i po kolesiu wiec to jakis fake.nie uwierze puki dema nie wrzucisz!!!!!!!
|
Re: lavox0l
LOL czlowieku nie wierz jak nie chcesz ja bloknolem DLa na 24 ..(no dobra nie BLOKNOLEM ale PRUBOWALEM :P) Ja mialem pecha bo ledwie co wszedlem dostalem z fire wave oraz gfb i zszedlem. Ale on mogl przyfarcic, ustawic sie ladnie i tylko czekac na zlecenie chocby 1 hp :P Tak wlasnie blokowalem 1 draga za 19 lvlu. UHalem sie az kazda strata hp. Jesli DL nie walnal comba to mial spore szanse. Gratz dla tego pana. PS. Pamietajcie, zamiast pisac posty jak lavox0l pomyslcie, ze szczescie i czyni cuda. A jesli polaczymy szczesciarza z hardkorowcem ... |
...
Cytuj:
eLo Calmera! :D |
A wiec powim jescze raz, sry ale wiekrzpsc na tym forium to noobki chcecie fake jak bije 5 demonow solo? niema problemu, nietwierdze ze to fake ale niech kolo mowi prawde ile uh i jak bo ja na 33 lvlu prubowalem to wszedlem i odrazu zszedlem z 15 hp i sie palilem musial miec farta go uhali tak samo jak 50 lvl na demonie myslisz ze sam sie uha na bank nie niema takiej mozliwosci, a ty co mowi ze dL ma combo 1200 to wez moze siegni do bardziej wiarygodych zdrudel 1200 Dl combo omg co to leprzy demon ????
demon ma 1150 combo dlatego zalecany lvl to 75 bo nawed combo niezabije, po prostu nagraj film jesli bloknles te 3 ze stratom 1 uh to niema problemu zeby to powtuzyc 0.o ja tak mysle Prosze bardzo i co wy a to jesli twierdzicie ze fake to prosze pokazac blad jesem ciekaw czy taki znajdziecie http://img81.exs.cx/img81/3160/zulik5bd.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |