![]() |
Jak byłem z nim na smokach palem 30lvl 45 shield to go musiałem pół godziny namawiać żeby dał mi tarcze i uhy i żebym bloknął:P [xaagata]
Fajne ss :D |
Cytuj:
Z Memuza troszke polew miałem. :D:D @ Giecik Mówiłem, że nudne więc oglądacie na własną odpowiedzialność :p @ Szoz Wracaj do tibii bo nie mam komu uhów dawać i brak blockera na dragi :/ Wogule brakuje mi ciebie :( (dojdzie kilka nowych zdjęć) |
@Storm
Ja temu twojemu kuzynowi wybaczać nie musze :P. Kiedy tak stoje i sie nudze pod dp (brakuje mi jakiegoś blokera) to jak widze taki tekst to mamochote zlecieć z krzesła. Powinienem mu podziękować bo podświadomie mnie podtrzymuje na duchu :) P.S. Czekam na nowe ss-ki P.S.2 Właśnie zaczałem tworzyć galerię ss-ków i niedlugo moj pal stanie się sławny (dobra przesadziłem) P.S.3 Fajny avatar :) |
Co to kurde!!!
Komentujcie :P |
Gratz!!!!
coto za koszyk na zdjeci twojego EQ kolo BOHów??
|
Cytuj:
|
Big gratz!
Co tu dużo mówić FAjne są i tyle -.- :D
|
Gratz SS'ów, chociaż rzeczywiście niektóre nudne:/:/:/
NO i Harmonia, Mój ulubiony serv:P:P |
Cytuj:
@Szoz I bardzo sie ciesze :D >>> Uwaga doszedł duży Guard Hunt !!! <<< |
No no postarałaś się :) Zdjęcia z tych guardów mi się podobaja, szkoda tylko, że lootu nie pokazałaś. :(
BTW Harmonia Rulez ^^ |
bo lotu nie było :P:P:P
(tylko 6k xD) nosiliśmy z kumplem co chwile do depo bo nam sie nie chciało lootbaga robić :P |
Cytuj:
|
Doszedł adv lvla i mlvla !
|
niezle screny :p
|
:d
Swetne screenki no i podobaja mi sie 2x bo nareszcie ktos z harmonii :P Gratz
|
No ekipa zasmucacie mnie :/
Temat na piątej stronie :( No Dobra Doszedl Super wyjechany GS hunt + Ultra silne UE jak na mój lvl No i jak zawsze kilka adv :P (ten Ue moze nie aż taki Ultra :P:P:P) |
Nowe zdjęcia wymiatają :] Szkoda, że kilka dni po ich zrobieniu padłeś na PoHu :( :( . No ale mam nadzieje, że jak już odkupisz se BoHy to się gdzieś
przejdziemy ;) No a co do tego UE nie jest najgorsze ale i nie najlepsze :P Ssybko kupuj BoHy i wymiatamy ;) |
Kurde...
Jak widze ze nie komentujecie to wogule nie chce mi sie aktualizować :/ Piszcie cos plx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |