![]() |
Spoko
HEHE Fajnie lurniete potworki chociaz troche exp :)
FORTERA ROX |
fajne, szkoda tylko ż tak mało :|
offtopic: nie pisze sie niektózi tylko niektórzy :P tak sie składa ze jestem wzrokowcem(tzn ortografii ucze sie czytając) i przez takie texty jak twój mam później problemy ^^ Kupujcie ludzie słowniki! ;D |
Chłopaki musieli się trochę z tym namęczyć ;) Interesujący jest ten DL przy drabince na pierwszym zdjęciu ;> Gratz dla wykonawców
|
Gratz! :P Niezłe, ale kto to zabił? Chyba GMy Bubble przywołali albo Cacha, albo wszyscy czekali na restert serva.
|
Cytuj:
@ edit zle przecytalem :] bubble nie dalaby rady ale cahcero zdecydowanie tak |
lol....wystarczyłby bloker lvl 80+ i jakiśsorc z mlvl 50+ z sdkami....
|
Cytuj:
|
a słyszałeś o ograniczeniu pól? wszystkie go naraz nei zaatakują-dl drag i z jeden gs...a reszta gs'ow co najwyżej poison fieldy moze walić- a od czego są uh'y :P
|
Cytuj:
|
Hmm..
Yy..Nikt chyba nie jest szalony zeby tam wejs EEK!
P.S. Co robi TibiaSuite na twoim pasku?? ^^ |
Hmmmm, juz gdzieś to widziałem :P
|
ten kto to nalurowal mial super inwencje tworcza :D
|
omg ludzie...-.-
Nikt nic nie loorowal. W tym miejscu jest qest. Nagroda jest miedzyinnymi tarcza ktora tam lezy(Ornamented Shield). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Quest na tą tarcze, jest gdzies na pohu, wiec zrobili go i tam polozyli... Dodatkowo DL'a zlurowali wlasnie z dziury z tym questem :) |
ostatnoi z kumplem bawimy sie z lurerami na xXx... jest fajnie... juz od kilku mamy "zalatwionego" zgona :) szkoda tylko ze to swiat non-pvp :) jak do tej pory zginelo z naszej reki kolo 15 gskow i 3 lurerow ( trzeba ich tylko przyblokowac >:-> i zaufac w nature ze gs sie przerzuci )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |