![]() |
omfg wez idz z tad lepiej ;s. Ja nie wiem o co ci chodzi, piszesz zeby ludzie ci komentowali a ty bluzgasz na nich jak ch*j -.-'
|
i znowu sie zacznie...
a tak wogle to fake troche denny nie ta czcionka,te sd jakies dziwne,źle powklejane itemki i te NOOBY(chyba to gdzieś czytałem ale co tam) |
Cytuj:
|
Hmmm...jush wczesniej najechałeś zupełnie bez powodu na mnie i Avala w temacie "Fake Fight"-myślałem że było to jakos uzasadnione, ale jezeli teraz najeżdzasz na innych, tylko dla tego ze ocenili twoje fake'i negatywnie, no to sory =/ Nie lubię takich userów :P
|
Cytuj:
|
Ech
czcionka w tibi jest napisana tahomą z czarną obramówką,u ciebie obramówki nie widze!ale tak jak na 1 fake to przejdzie..
|
Cytuj:
Wez koles idz sie schowaj. Gadasz ze dobry fejk, a to przeciez my mamy go oceniac a nie ty... Bluzgasz na wszystkich bez powodu, chiales komenty to masz. Dalej, co piszesz ze mamy ci pisac jakie popelniles bledy, co to da jak i tak tego nie zmieniasz... I wez kup sobie w aptece jakies tabletki na uspokojenie, robisz fejk o innych graczach chociaz oni tego nie chca i jeszcze bluzgasz innych. |
ech... :( wiem ze cie dobije lecz mysle ze to jest kiepski fake... temat sie powtarza... nie musisz odrazu wszystkich wyzywac...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |