![]() |
Ehh
No tak niby kolesie z PACCA placa .No tak ale kto ci kupi domek co całe zycie w depo spędzić albo proscic jakies kolesia by ci kupil albo najlepej sie dzielic co ...
Znam kilka p[rzykladuw ze takie cis nie ma sensu dajesz kolesowi kase a on cie olewa albo kiedy juz masz dom to koles cie wykopuje oraz kradnie twuj sprzęt. Jesli ktos ma super kupla to ma farta ale to rzadkos :/ |
A co do procedensu
Ja to napisałem do koneptu zdania by pasowało a skoro jestes Polonista 4 roku studiów to idz pogadaj na ten temat z innym polonistą bo ja nie jestem :)
|
Wtf?!
Jak ci coś nie pasuje to sobie zrób postać na non-pvp. Na Galanie jest dość spokojnie, jak ktoś grał na takich światach jak Inferna i Danoobia to przetrwa wszystko... Zostawaianie postaci na dłuższy czas AFK jest niedozwolone przez Tibia Rules, więc nie miej pretensji do nikogo. A co w tym złego, że PACC mają domki i GH? W końcu za to płacą. A kto powiedział, ze oni mogą bezkarnie zabijać?
Aha, następnym razem proszą pisać bardziej poprawnie no i... nie używać nieznanych przez siebie wyrazów... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Koles
wiesz co ty zabardzo nie kapujesz o co chodzi ja np chce zalozyc gildie choc nie mam pacca. A tak po co mam kupywac pacca za 90zł za tyle to ja se internet za 2 miechy opłacam. A tak bym załozyl znalazlem kilku kupli i jest gh a tak musze sie starac o czyjąś łaske by mnie wzieli :/ i sie zastanuw koles
|
Cytuj:
"I weź się zastanów koleś" - możliwość posiadania domku, zakładania glidii, dostępu do pacc area nie jest czymś co Ci się należy, tak samo jak mi się nie należy to nieszczęsne ferrari, ale czymś co sobie możesz kupić - i zauważ że jesteś w znacznie lepszej sytuacji ze swoim paccem za 90zł niż ja z moim ferrari:) |
Cytuj:
|
A czy ty
A czy ty jestes jakis debil... ze muisz mnie cytować ciągle jakis cytat i cytat o Boże" WYMYSL COS SAM ". A ja nie pisze tu o najnowszych samochodach tylko o Tibi jak lubisz Samochodzy to oglądaj TVN Turbo.
|
Cytuj:
Ja jakoś lubie zabijać AFKerów, szczególnie takich 11 drutków ;) I jak ktoś jest AFK to najczęściej jest to połączone z używaniem wszelkiego rodzaju cheatów/makr itp., dlatego jakoś mi nie żal takich uhmakerów :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Matek Uciekaido Dobre:P. |
walony temat bo tego sie nie da zwalczyc jestes az tak tepy zeby to sqmac?
w tibii byly i beda pkerzy i nawet Ty tego nie zmienisz ... |
Cytuj:
Cytuj:
|
pzepraszam ze lamie punkt 4 regulaminu forum ale powiem jedno n00b=zalozyciel tego tematu a czemu?? po pierwsze jak ci sie PK niepooba to idz na noob-pvp (secura lub hiberna) po 2 niewieze ze masz 18 lat max. to 8 wiec poco odajesz sobie te 10 lat??
|
A ja pkuje i co nie wolno mi? To jest czesc gry po to zostala stworzona zeby sobie popkowac dla zarobku czy dla zabawy itp. I nikt nie moze mi powiedziec ze jestem noobem. Moze powiedziec najwyzej ze jestem pkerem a z tym sie zgodze :P
|
...
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tez nie raz zabilem, nie raz mnie zabili. Tak bedzie... to gra.... only |
Pk is a part of the game......
Nie podoba sie? Nie graj.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |