Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grzyb
no a co ja napisalem, ze jest inaczej? widze, ze nie pojales idei mojego postu zreszta z zadnej strony nie pasujacego do tego tematu, ale nie wazne, swoja droga to ciekawe, ze jedziesz po gosciu wczesniej nawet nie widzac efektow jego pracy
|
Primo: wskaz mi moj tekst, gdzie jade po gosciu. Cztery raz czytalem moje wypowiedzi w tym temacie i nie widze jednego slowa, ktorym moglbym go "zjechac".
Secundo: nie musze widziec efektow jego pracy. Jezeli pisze, ze mial zrobiony program do obliczania czasu moge stwierdzic,ze dla kogos majacego b. male pojecie o programowaniu w jakimkolwiek jezyku (prawdopodobie Delphi) to napisanie takiego progsu jest banalne. Zebys mnie zle nie zrozumial: chwala temu dzieciakowi za to, ze sie uczy. Takich ludzi potrzeba. Ale jesli ma jakis program, albo sie nim chwali niech nie bedzie goloslownym!! Mial reinstalke - trudno. NIech posiedzi 10 minut i napisze ponownie program.
Po trzecie: też, zeby nie bylo. O programowaniu mam niemale pojecie;) Wiec jak najbardzej moge sie na ten temat wypowiadac:)
|