![]() |
Mi najbardziej niepodoba sie brass set po ubdate, bright sword i pare innych smieci.
Mogli by to zmienic :) Najbrzydszy potwor to Slime. |
Najbrzytsza rzecz-Dwarven Shield
Najbrzytszy potwor-Rot i Ghul i stalker |
Nie wiem jak ocenić potwora, którego nie widać... :D
|
hehe
item:leather legsy(trudno o lepsze na rook) monster: dw geomancer (stary niegoscinny emeryt brrr), rotworm (czerw wziety z filmu 'Diuna' (tam zobaczycie reszte jego ciala a nie tylko gebe)) no i oczywiscie mistrz nad mistrzami czyli wampir ktory wyglada jak najebany lunatyk w czarnym przescieradle:P to na tyle z moich przezyc, no oporcz tego: PLATE (zbieracz zlomu na rooku bylby w raju) |
najbrzydsza rzecz to guardian shield (wyglada jakby to jakis Gumis ja nosil [dla niekumatych "G" na tarczy]
a potew to................. rotworm i dwarf (zygac mi sie nimi juz chce) |
Najbrzydszy potwor-elf
Przedmiot-magic plate armor Zwroccie uwage na te przepieknie zdobione w stylu gotyckim zagle na statkach.:D:D:D |
ee tam.. ślimy są sśliczne :P
paskudztwo : rotworm, gs stuffbrzydki: prawie wszystko co sie ubiera jest albo pedziorskie albo po prostu niecolltowe.. |
Najbrzydsza rzecz to:Administrator Matkus,
Najbrzydszy potwór:matka Matkusa :D :D 8) ;) :rolleyes: :P Edit by gimli : masz ochote na bana? post zostawie zeby miec przeciwko tobie dowody |
Najbrzydszy przedmiot: te różne śmieci typu plate, kości połamane miecze
Najbrzydsze potwory:pk i ten pan co wierzdża na Matkusa :p |
Najbrzydsza rzeczy to: Bh shield, Drag hammer, stary golden armor/crown set, n00b(one zawsze są brzydkie)
Najbrzydszy potworek to: Orc warrior, Demon(mi sie nie podoba, szczególnie jego zwłoki są do...) |
najbrzydszą żeczą dla mnie są niekture śmieci (znaczna większość) leather helmet (jakis za obcisły ten hełm :P ) a najbrzydszy potwór jak dla mnie to orc i orc sperman...w tej niebieskiej b;luzeczce mu nie do twarzy:P
|
Dla mnie najbrzydsza rzecz to Dragon Scale Legs a potwór to bug(potwór!?).
|
Najbrzydsz :
-rzecz - gó.. ee.. kupa w kiblu :) a tak serio to śmieci tzn. rubbich, some wood itp. -behemot -spójrzcie na jego du... eee... pupę :D |
Cytuj:
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D" |
Mi sie nabardziej nie podobają
przedmioty: dark armor, bright sword, dragon scale legsy, copper shield, beho shield, ornamented shield, mercenarys shield, castle shield, great shield, Vampire shield A z potworów: slime, rotworm, wasp i fire devil |
heh najgorzej wszystko po update wyglada :P i tye powiem potwór to Ghoul..... :P
|
Z przedmiotów to bułka "roll" bo wyglada jak kupa,
a potwór to rot bo wygląda jak odbytnica z zębami... |
Pelno jest paskudnych sprite'ow w tej grze... short sword, Dwarven Shield, Studded shield, DS legs... Two Handed Sword wyglada jak z plastiku... wiele innych porazek.
Z nowych to na pewno Noble Armor, Devil Helmet i Crusader Helmet. Co do potwora to faktycznie ghoule sa jakies slabe... |
najbrzydszy przedmiot: club, brass legs (przed updatem... przypominały kiełbasy), PARCEL (PACZKA Z PLASTIKU!!! FUUUUUU! BLEEEE!!! RZYGAĆ SIĘ CHCE!!!!!!)
najbrzydszy potwór: outfity postaci (szczególnie knight, paladyn chyba najlepiej wygląda), cyclops (myślałem że cyklopy pochodzą z grecji a nie z japonii - patrz: warkoczyk i ten japoński wyraz twarzy), dog (bosz, wygląda jak brązowa, bezkształtna masa) |
Najbrzydsza rzecz = Iron helmet
Najbrzydszy potwór = snake |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |