Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Polacy noście barwy narodowe! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2915)

Matheous 14-02-2004 21:48

Ech ja stroje zmieniam jak mi sie nudzi-np robie runy i czekam na odnowienie many to sie bawie outfitem-zamykam oczy i zmieniam kolorki:) Niedawno mialem niebieskie wlosy zielony swetr czerwone spodnie i biale buty... Dlatego w moim przypadku jednolity outfit sie nie przyjmie:)

behi 14-02-2004 23:21

LOL.Ja nosze barwy bialo czerwone i nikt sie mnie nie czepia.Watpie zeby mnie kolesi po tym rozpozawali a jak juz to mowia mi tylko czesc,siemka i koniec.Na Amera nie zabijaja za barwy narodowe.Jeszcze sie z tym nie spotkalem.Nie nosze bialo czerwonego stoju tylko dlatego bo jestem polakiem ale tez dobrze mi w nim i nie chce innego. :D :D :D

Watto 15-02-2004 16:23

jakchodzilem w barwach i jak tylko gdzies szedlem na zamku (archer, hunter, zerk) ze spearami to przychodzili polacy bili moje stwory i jeszce mowili ze mam rooka bo on dostal 30 exp z 100 cos i ze mu loota niedalemJa nie cierpie huntowac z polakami (Znaczy sie mam swietny 3 osobowy team Polski) ale ogolnie nie wiem czemu pasuje mi huntowanie z brazylijczykami. nie zadaja wielu pytan nie rzucaja potworkami by zabrac loot tylko sie dziela. Po prostu ciesza sie ze razem huntujemy.

Bofedojo 15-02-2004 16:46

Ja nie bede chodzil w bialo-czerwonych barwach bo moj team ma takie same kolorki a bialo-czerwony jest za bardzo popularny.A co do wojny Polsko-Szwedzkiej to na Eternii wcale takie cos nie istnieje i sie nie boje powiedziec Szwedowi ze jestem Polakiem. Ale nic nie da ze bedziecie sie rozpoznawac bo mojego kumpla(Polaka) zabil Polak. Moj drugi kumpel kiedys chodzil, dla beki, w barwach szwedzkich, wiec znajdzie sie jakis nie Polak, ktory bedzie chodzil w barwach bialo-czerwonych.
Cytuj:

O Boże kolejny "patryota" się znalazł... Tibia to gra, w której , po części, powinno się zapomnieć o sprawach Rl, narodowych. CiPowie nie popierają takich działań (np dodali notke w zasadach o nickach typu XXX PL).
I tak jest wiele osob z takimi nickami.

[ALIGN=center]POLSKA RZADZI [/ALIGN]

re down: OMG co ja pilem?! juz poprawione :P.

Polinik 15-02-2004 17:19

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bofedojo

[ALIGN=center]POLSKA ZADZI [/ALIGN]
ZADZI - to od 'zadek' (inaczej dupa)? W sensie 'POLSKA DUPI'?

Michaas 27-02-2004 21:50

Żaden ze mnie patriota, więc moja postać nie będzie biało czerwona.
Bo i po co? Po co mieliby wszyscy wyglądać tak samo? ?(

Ra'Virr 27-02-2004 22:16

To jest zjebany pomysł!
Co prawda łatwiej jest rozpoznać rodaków ale w takich barwach aż sie prosimy aby jakaś grupa nas zabiła (np. grupa Szwedów). Byłby to dobry pomysł gdyby inne narody nie zachowywały się tak rasistosko.

Matheous 27-02-2004 22:31

E tam najbardziej rasistowskim narodem na Tibii jest chyba wlasnie POLSKA. Idzie sobie 60 lvlowy Polak jakis 20 lvlowiec obok niego powie cos po brazylijsku-ma deda a potem rooka...
Ale najlepiej nic nie mowic pod katem calego narodu.To wszystko sa stereotypy. Polak rzadziej zabije Polaka (krew to krew:P) ale jednak zabije. I nie ma ani slowa prawdy w tym ze wszyscy Szwedzi ida i morduja Polakow(i vice versa)-ja mam koelge Szweda i nigdy bym sie nie bal powiedziec komus ze jestem Polakiem. Ludzie jak kogos PKuja to nie sprawdzaja czy gosc jest ubrany na bialo czerwono czy na sraczkowato granatowo. Tylko rabia i patrza czy rowno obrazenia leca. Jak ktos jest PK to bedzie PKowal i nic na to nie poradzisz-koniec i kropka!!!
Jedyna rada to zrookowac...Ale gosc sie tylko bardziej wnerwi i powroci z wieksza moca...
Perpetuum mobile...

Ulrek 27-02-2004 23:19

Pomysł katastrofalny...

Raz czy dwa przemalowałem się na barwy narodowe (Knight fajnie z tym wygląda), ale szybko zmieniłem na coś innego. Ja wole mieć outfit który sam wymyślę (chociaż raz biegałem z outfitem Huntera). A zresztą: czerwone spodnie... jak to wygląda? Nie żebym nie lubił kolorów naszej flagi, ale czerwone spodnie... no to wygląda gorzej niż kostium supermana! Przynajmniej w moim odczuciu.

@Matheos - a podobno nie da się stworzyć perpetum mobile :P

Rusek_3 28-02-2004 11:22

A Ja uwarzam ze wiele osub takie struj nosi ,ale faktem jest to ,ze np.szfedzi zobacza bialo-czerwony struj i zbiorom paczke i co masz deda nawet 50 lvl nie wygram. :P

Mathayus 28-02-2004 11:40

to dobry pomysl ale za malo osbo czyta to forum w gole za malo sob tak ajkby to prase nazwac przelada poaztym ja tam wole swoj granatowo czerony stroj

Scizoss 28-02-2004 12:13

Ja nie nosze polskich strojów ale mam nick zakończony "pl"

Browar 28-02-2004 16:00

Ja tam wole barwy Legii... :) zajebiście wyglądają na magu!! Ale czasem zakładam biało-czerwony outfit, jak mi sie nudzi...

a co do Polska - Szwecja to tylko pogratulować tym co to tak odbierają!!

soofka_15 28-02-2004 16:43

ja cały czas chodzę w barwach narodowych i nic mi nie robią- wręcz przeciwnie przed zmianą stroju na barwy narodowe ciągle mnie pk lutowali a po zmianie nikt mnie nie zabił. Może to jakiś zbieg okoliczności ale mi to odpowiada. :D :D :D

Beny 28-02-2004 18:33

Ja cały czas chodze w koloże białoczerwonym - już od pół roku i jakoś nie miałem przez to większych problemów. Jeśli chodzi o szwedów to nigdy nie spotkałem się z antypatią wobec mojej osoby, wręcz przeciwnie był jeden, który zainteresował się polską i rozmawialiśmy o naszych krajach jakieśpół godziny albo i więcej . Ale teraz jakoś mysle coby niezmienićkolorów... ale jakoś winnych to sttrasznie dziwnie mi postać wygląda :P

Noon-Chacko 28-02-2004 18:52

A co Polacy to nie potęga? Isara, Danubia...
Tutaj jest w ciul polaków, tylko że inne kraje walą w nas.

Na Isarze dlaczego Del Torsi jak im sie nudziło chodzili do AB bić? Bo AB to miasto, w którym 95% to Polacy...

Po co to komu, żeby nosić taki strój... mi się na przykład nie podoba ten układ kolorów i nie jestem zapewne sam...
:rolleyes:

Noon-Chacko 28-02-2004 19:36

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Beny
Ja cały czas chodze w koloże białoczerwonym - już od pół roku i jakoś nie miałem przez to większych problemów. Jeśli chodzi o szwedów to nigdy nie spotkałem się z antypatią wobec mojej osoby, wręcz przeciwnie był jeden, który zainteresował się polską i rozmawialiśmy o naszych krajach jakieśpół godziny albo i więcej . Ale teraz jakoś mysle coby niezmienićkolorów... ale jakoś winnych to sttrasznie dziwnie mi postać wygląda :P

Tej nie wszyscy Szwedzi są do bani ale większość tak... ja na przykład o Polsce i Meksyku rozmawiałem z typkiem z Meksyku. Spoko ziomal (wogóle Meksyk roX)...

Ale skumaj też nasz naród. Zabijesz Szweda jedzie na ciebie multum innych, zabijesz Polaka i ci tylko wygrażają, czemu? "zaufaj Polakowi a w zime będziesz zasuwać w samych gaciach :rolleyes: "....

Firehand550 29-02-2004 10:46

Zachęcam do noszenia barw narodowych jednak tylko na serwach Non-PvP .Ktoś mógł mieć jakieś potyczki z polakami i może się wyżywać :(

WizzArD 07-03-2004 12:34

hmm ja tam odradzam ubierania nie w barwy polski bo muj kolega se kiedys spokojnie idze na swampy a tu patrzy sd i u are dead, patrzymy na stronie kto go zabij a to nasi przyjaciele z vasterviku-szwecja :P

-miœ polarny- 07-03-2004 12:57

Heh , niepopieram tego pomysłu gdyby wszyscy polacy mieli takie same barwy to moze i lepiej byloby sie rozpoznac ale wyglondalibysmy wszyscy jak pedzie. 8)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31.