![]() |
anie 3k expa ? moze i 4 nie wiem
a co do kto najsilniejszy :D to albo warlock albo demon bo sam faraon nei jest az taki ciezki lecz przywola se demona i warlocka to juz jest gorzej jescze wsparcie tych wierzyczek i innych pierodl dlatego te questy z faraonami (1 quest?) jest taki ciezki.... |
David x @ Chodz nie wykonalem tego questa to powiem ci ze sa tam gobliny(bylo widac to na licznych ss-ach).
|
na pewno warlock jest najmocniejszy i faraonowie jak siostra mojej żony z tibi jest magiem (63lvl) i chodzi z blokerem na demony jak się jej spytałem kiedy będzie szła na warlocka to on odpowiedziała "wole najpierw pobić demony a dopiero potem pobić warlocki" więc wcale demon nie jest taki straszny on tylko wali duże hity ale z sprytniejszych to jest warloch bierze niewidke summonuje 2 golemy (co akurat jest najmniejszym problemem) i ucieka zle za to jak widziałem na filmiku wystarczy go dorwać gdzieś w rogu i.... zabić bo skubaniec nie ma gdzie uciekać a niewidka go nie uratuje bo wiadomo gdzie siedzi więc aha i ma ktoś może filmik z faraonami chętnie bym zobaczył ich w akcji ( bez keyloggerów plx :P)
|
Sorka...
żeczywiście niewziełam poduwagę Warlocków :) a co do tych pharaonów to więcej niepowiem... bo się nieprzekonałem :) |
Czemu wszytscy mysle, ze warlocki sa takie straszne... dmg zadaja okolo 150 z 'burst arrow' (jesli to tak mozna nazwac) i okolo 200 z e-beama... Jak sie umie dobrze trap go to nie widze problemu zabic. Demon zadaje 400~meele, 400 e-beam, 200 gfb. Faraon zadaje od 0 do 800 dmg + różne śmieci obok niego (behe, hero etc.)
|
:)
Demona swojom postaciom nie widzialem ale osobiscie widzialem jak kumpel przechodzi anhilator quest i bylem pod wrazeniem
|
@David x
Te Demony to fatamorgana... serio. |
Hmmm, Warlock? Demon? Nie. W sumie jeszcze nie odkryto wszystkich faraonów i nikt nie wie jakie one są silne. Możliwe że gdzieś tam mocno głęboko w tajemnych kryptach siedzą jakieś potężne faraony :>
|
Ja widzialem jak demon walnal takiego combo ze zabral kolesiowi 800 hp !! serialnie !!
|
@up
Co to jest 800 hp dla 100 knighta, ktory ma ~1600 hp. |
warlock to piczka jak sie umie go bloknac i wali w niego niezly master
a Demon jest nieprzewidywalny przyzwie sobie kilka fe walnie kombo w mastera i bb |
Cytuj:
|
Dragon lord>Behemoth>Demon>Warlock
Najsilniejszy: Faraony 1x przywołuje demona 2x w final room, przywołuje Ancient scaraby & Behemoths (na filmiku, wbil sie blocker i dostał 970 z łapy, szedł blocker, sorc i ziomek od uhania tylko) |
Vermyn@ To dla niego polowa zycia..... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tematu Najsilniejszy jest demon, nie ma silniejszego potwora (warlock jest slabszy i to duzo -.-) Jezeli chodzi o bossy to nie sa potwory i co prawda sa silniejsze od demona nie znaczy ze jest je trudno zabic jezeli ma sie zgrana ekipe |
moj kolega ktory juz wybil wszystkich bossow mowi ze jak zrobi commbo moze zabrac nawet do 1000+
moj kolega ma chyba z 2000-2600 cos takiego hp i mu walnol 2 combosy i ded ;p 24.02.2005 15:36:42 CET Killed at Level 116 by a Deathslicer |
Cytuj:
@topic Najsilniesze są faraony można o nich poczytać albo obejżeć film. Mają bardzo silne summony i ostro z łapy też walą :] A pozatym Deathslicer to nie faraon tylko pułapka ^.- |
Cytuj:
|
Lol
Na faraon quest powinno isc z 10 osob albo wiecej na 120+ lvlu...tlumacze dlaczego...z 2-4 knightow zeby ostro bilo i blokowalo summony na tych pharaonach,2-4 pallkow i 4 sorcow zeby walili ue (oczywiscie taki sklad proponuje na non-pvp)ale pamietajcie jaka nagroda za quest,gra jest warta świeczki B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |