Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   SS od Nell'Blade---> czyli jak sie rodzi życie na Titanii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29305)

MistrzYoda 18-03-2005 18:08

http://i2.photobucket.com/albums/y42...distance67.jpg

MistrzYoda 19-03-2005 05:39

http://i2.photobucket.com/albums/y42...ces/10mlvl.jpg

04:38 You advanced to magic level 10.

Centix 19-03-2005 08:48

@up
Zainspirowały mnie twoje ss'y w stanie skili twojego pallka i począłem grać pallkiem.
Dam ci tylko jedna rade, miej hmmki w tombach bo na kazdym poziomie tombow jest stalker wiec uwazaj, taka mala rada ;]
(cya in game)

MistrzYoda 19-03-2005 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Centix
@up
Zainspirowały mnie twoje ss'y w stanie skili twojego pallka i począłem grać pallkiem.
Dam ci tylko jedna rade, miej hmmki w tombach bo na kazdym poziomie tombow jest stalker wiec uwazaj, taka mala rada ;]
(cya in game)

eee..... X( Nieprawda X( Moge sie zalozyc z toba o co chcesz, znam thomby gdzie stalkerów nie ma :). :baby: I wiem jak chodzic zeby na nie nie trafić :baby:

Centix 19-03-2005 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzYoda
eee..... X( Nieprawda X( Moge sie zalozyc z toba o co chcesz, znam thomby gdzie stalkerów nie ma :). :baby: I wiem jak chodzic zeby na nie nie trafić :baby:

^.- są stalkery w tombach zawsze, jak wiesz gdzie chodzic zeby nie trafic to good ale na wszelki wypadek miej hmmki bo ktos moze lurnac (stalkery sa w najglebiej ukrytych korytazach) i zapewniam cie ze na kazdym poziomie mozesz spodkac stalkera...

Jowisz 19-03-2005 10:17

Cytuj:

Co sie tak mądrzysz ??!! Ktoś chce ci dać dobrą rade i pomóc a ty odrazu sie życasz NIEPRAWDA!! Troche kultury jak już założyłeś temat to powinieneś liczyc się z tym że będą i dobre i złe komentarze ...
@TOPIC: Zdjęcia nudne nie lubie advanców ...

ja tu zostaje 19-03-2005 10:25

Cytuj:

Mighty Centix
Secura
You see yourself.You are an master sorcerer.

Lol?
Sciema plax ;d

@ topic
hehe najs skille jak na taki lvl ;d gratz i powodzenia w dalszej grze ;p

MistrzYoda 19-03-2005 10:26

Nieche sie klucic wkrótce film zamiescze.. Co do tego ze same advance w ciagu 3 dni skcze skillowac i wtedy zobaczymy co bedziesz mowic o moim topicu..A jak tak kozaczysz to zrob takei skille szybciej odemnie to pogadamy

Centix 19-03-2005 10:28

Cytuj:

Nieche sie klucic wkrótce film zamiescze.. Co do tego ze same advance w ciagu 3 dni skcze skillowac i wtedy zobaczymy co bedziesz mowic o moim topicu..A jak tak kozaczysz to zrob takei skille szybciej odemnie to pogadamy

Yoda ma racje, nielada wyczyn zrobic takie skille w tak krótkim czasie...

Jowisz 19-03-2005 10:34

Cytuj:

OMG co sie tak podniecasz skillami !!?? Jak masz pacca logujesz sie w każdej chwili i se trenisz a ja nie gram 8h w tibie bo mam ciekawsze rzeczy do roboty jeżeli twoje życie towarzyskie jest takie ubogie(czyt nie masz przyjaciół) że nie pozostaje ci nic innego niz grać w tibie to jest twój problem ... A wież mi skille miałem lepsze od ciebie ...

Jowisz 19-03-2005 10:35

Cytuj:

Yoda ma racje, nielada wyczyn zrobic takie skille w tak krótkim czasie...

Ja próbuje cie bronić a ty tak sie odwdzięczasz oki już nikogo nie będe bronił na tym forum niech was rugają (nie w tym przypadku ale sie zdarza) a ja będe jeszcze popierał ...

ja tu zostaje 19-03-2005 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jowisz
OMG co sie tak podniecasz skillami !!?? Jak masz pacca logujesz sie w każdej chwili i se trenisz a ja nie gram 8h w tibie bo mam ciekawsze rzeczy do roboty jeżeli twoje życie towarzyskie jest takie ubogie(czyt nie masz przyjaciół) że nie pozostaje ci nic innego niz grać w tibie to jest twój problem ... A wież mi skille miałem lepsze od ciebie ...

I po co sie kłocisz?Lepiej się wogole nie odzywaj jak Ci się nie podoba ;p

Jowisz 19-03-2005 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ja tu zostaje
I po co sie kłocisz?Lepiej się wogole nie odzywaj jak Ci się nie podoba ;p

Kiedyś ktoś powiedział pewne słowa "Jak ktoś na mnie pluje to nie udaje że deszcz pada" i ja sie do nich stosuję nie będe stał bezczynnie jak ktoś mi jakieś aluzje rzuca .... A pozatym te słowa nie były skierowane do ciebie .....!!

MistrzYoda 19-03-2005 10:57

Dla mnie lolek jesteś jowisz....gowno wiesz o moim życiu w rl więc sie zamknij...To że mam pacca to g.. bo mlvl robiłem bez royala, a gram tylko rano przed szkołą i czasem po szkole and thats all..Trenuje poprostu ile moge a nie tak jak wiekszosc stoi pod depo..Wole postac pod domkiem i potrenowac. Dzis dopiero zakupiłem ( 11:02 You see yourself. You are a royal paladin. You are Ancient of the Ancients (Spiritus Sancti). ). I na drugi raz zastanów sie dobrze zanim coś będziesz *******ił o moim życiu Towarzyskim.....

P.S Prosze o olanie Jowisza..juz niedlugo 71 co owocuje wielikm expem :>

Thorvind 19-03-2005 11:15

Jowisz powiem krotko... jak miales lepsze skille niz Nell na tym lvlu to sie ciesz i zachowaj dla siebie, to co z tego ze nie lubisz SSow z advencow a ja nie lubie ciebie.
Jestem bro Nell i wiem ile gra, wiem co nieco o jego zyciu towarzyskim i ty sie do niego nie wtracaj.

Btw. nie ma Stalkerow we wszystkich tombach ;)

tivolt 19-03-2005 11:21

Eq

Dlaczego na 1 screenie jest jakies dziwne EQ.A pozatym spox. ;)

Thorvind 19-03-2005 11:23

@up:
Korez zmienil grafiki w spr. -.-

Centix 19-03-2005 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ja tu zostaje
Lol?
Sciema plax ;d

@ topic
hehe najs skille jak na taki lvl ;d gratz i powodzenia w dalszej grze ;p

o co ci biega??

Centix 19-03-2005 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorvind
Jowisz powiem krotko... jak miales lepsze skille niz Nell na tym lvlu to sie ciesz i zachowaj dla siebie, to co z tego ze nie lubisz SSow z advencow a ja nie lubie ciebie.
Jestem bro Nell i wiem ile gra, wiem co nieco o jego zyciu towarzyskim i ty sie do niego nie wtracaj.

Btw. nie ma Stalkerow we wszystkich tombach ;)

noo w 2 cryptach nie ma stalkorow na 1 poziomie ale reszta 5 crypta ma stalkery

MistrzYoda 19-03-2005 11:30

www.tibia.xx.pl <-- download i tak poszukaj niezła zabawa jest z tym :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55.