![]() |
a ja juz myslem ze wy umiecie tylko banowac i nie umiecie sie broic ale i tak zamiast lazenia po tibi.pl wez sie za studia -.-
|
@Darek vader
Żal mi ciebie, twoja głupota jest śmieszna :D |
aha i jeszcze zlamalem tu z tuzin przepisow poczawszy od : zla ortografia, wyzywanie, ublizanie, nasza rozmowa jest bezsensownym spamowaniem itd. a ten temat nie zostal usuniety
|
Cytuj:
|
darek vader@
uspokój sie .Masz góra 13 lat .On jest troche starszy.To jest dla ciebie Pan magus-.-... |
Cytuj:
|
do powrot vaca: nie zamierzam do nikogo mowic pan a szczegolnie na jakims forum X(
|
Cytuj:
|
leprze nie wyzyte dziecko niz szajbus z afrem na glowie (ignore) (twoje wypowiedzi nie beda przezemnie czytane (-.-)
|
do magusa :
taaaa proponuje zebyc zmienil to na temat: uzalanie sie usera z modkiem od razu usun ten temat a mnie zbanuj i bedziesz mial to z glowy |
Badales sobie IQ??
|
tak i mi wyszlo ze mam 60 a ty 60 razy mniej -.-
|
Cytuj:
|
to gdzie sie wyrzywam to moja sprawa a jak ci sie nie podoba to spier*** z tad i idz sie pobawic do piaskownicy
|
Cytuj:
PS Wiesz powiedziałbym, że jesteś największym idiotą jakiego znam, ale w mojej klasie są tacy, którzy nie wiedzieliby jak pisać na tym forum. Jak na niedorozwoja to nieźle ci idzie. |
nie nie wjade na twoj avatar bo mi sie nawet podoba ale juz wiem po co nosisz maske gazowa . Jak ktos w twoim domu sie spierdzi to rzeczywiscie jest ona potrzeba plus naturalnie kostium ktory nie przepuszcza promieniowania. Aha jak byl wybuch elektrowni w czarnobylu to ty sie wtdedy przypadkiem nie spierdziales. Bo watpie ze elektorwnia tak wybuchla to przez twoje smrody. A niedorob to ty masz na 2 imie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozatym nie potrafisz nic orginalnego wyyslec... |
Cytuj:
|
w ktorym ty sie znajdujesz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |