![]() |
Przeskanowane, Bez Keyloggera
|
Cytuj:
|
Master może już niebędziesz posiał nic co :confused:
gówniarz ma 13 lat i jeszcze się panosi!! |
Super film !Sciagac nie ma keylogerka
|
......
Jak dorwe ktoregos z was to zaje*** odrazu X( X(
Za Sandee bekniecie rookiem :evul: :evul: Gwarantuje |
@Master - nie mam nic do Ciebie, ale nastepnym razem nie oskarzaj nikogo bezpodstawnie, ok?
Filmik fajny, chociaz szybko przerwali akcje Wam :( |
Nie Ma Loggera
Niezly Filmik, Thx za odkrycie akwalka mapki :D
A jak ktos myli ze to jest key logger nich nie scaiga , nie bedzie mial zabawy Xd |
Cytuj:
Oglądałem film nawet nawet ale nie jest żadna rewelacja |
Cytuj:
"Ooooo!! On dołączył dwa dni temu i dał posta!! Haha rozgryzłem cie mendo!! Ban mu plx" <-- Niezdziwie sie jak w kilku innych tematach bedziesz podobnie pisał. Filmik Fajowy i koniec ciekawy :) |
Wiem że jest dużo nowych członków i ale niech podają link odrazu do filmu a nie do strony bo sporo ludzi robi tworzy nowych użytkowników żeby zamieścić link do keylogera a w temacie pisza że niby świetny film a a potem sie okazuje że to keyloger dlatego sie zdenerwowałem i napisałem to co napisałem
|
Fajny Keylogger :p
Nie no żartuje szkoda że cie złapali a twoim kolegą udało się uciec? Filmik fajny ( i love pk ) nastepnym razem polecam przejscie sie po miescie i zabijanie każdego po drodze ( trapy są za łatwe xD ) |
Po Pierwsze :
Niebede do was pisal uzywajac ortografi czy interpunkcji bo nielubie polskiego Po Drugie : Niema tu Keyloggera i mozna spokojowo to ogladac ( sprawdzalem :D ) Po Trzecie : Spoko filmik twoi koledzy hyba wygrali medal na najlepszych uciekajacych ****qw podczas PKowania mimo ze to bylo wasze ostatnie pk oni uciekli i niechcieli ci pomuc podczas gdy ty sie meczyles z tymi dwoma typami :) Hail Polska! :flaga_pl: |
Spoko filmik twoi koledzy hyba wygrali medal na najlepszych uciekajacych ****qw podczas PKowania mimo ze to bylo wasze ostatnie pk oni uciekli i niechcieli ci pomuc podczas gdy ty sie meczyles z tymi dwoma typami :)
hhehehe wiem że to lolki :baby: ale i tak 1 z nich jeszcze dostał baty bo go dogonili, a 2 sie udało :] ale i tak już mamy all hunty :D qrdee żebym niezałapal lekkiego laga bo nietrafilem sie UHEM X( bym się nawał z nimi dalej :] a jak zauważyliście bili mnie 60 knajt i 50 druid a ja na 13 lv 8o 8o 8o hehe pozdro |
Spoko filmik ale niestety niewidzielismy kto cie nawala poniewarz zabraklo bardzo waznej rzeczy mianowidze "look" kturego powinienes uzywac zeby nas wtajemniczyc kogo bijecie i kto cie bije :D
Hail Polska! :flaga_pl: |
a na tibia.com sprawdzic to nie łaska? -_- co, nawalali go takie lvle i on miał look brać??!!
poza tym gdyby jego kumple nie zwiali to może by się udało któregoś położyc...ale cóż tak to jest jak się gra z lamkami :P |
Posluchaj jesli mam ogladac jakis film na tibia cam to chce sie bawic jak on trwa a nie gry sie skonczy dlatego wolalbym gdyby uzuwano "look" na osoby podczas trwania akcji X(
Pozatym co za frajda ogladac film i myslac ze wszyscy to 8 lvle a dopiero jak sie skonczy , wlacze neta , wejde na tibia.com , wyszukam nika (pierw bede musial znowu wlaczyc tibia cam i obejrzec... zeby sie dowiecie dokladnie o nick ) a na koniec dopiero mam sie smiac jusz po filmie??? Lepiej odpisz bo cie nierozumiem Hail Polska! :flaga_pl: |
...gdy sorry ze zasyfiam forum ale taki blad to niewybaczalny B)
(nielubie poprawiac 8o) |
ale co to za kłopot? bierzesz stop i sprawdzaz na tibia.com
|
HahahHAHa , Mga Gratz dla was , zeby zabic takiego lvla i zaciaganc go do dziury z trolami to juz jest szczyt :P
13:40 You lose 86 hitpoints due to an attack by Sandee. Name: Sandee Sex: female Profession: Elder Druid Level: 79 World: Amera Residence: Darashia House: Darashia 7, Flat 03 (Darashia) is paid until 28th March 2005 Guild membership: Vice-Leader of the Xtreme Last login: 19.03.2005 04:54:09 CET Account Status: Premium Account |
Zaczymac film? ty hyba hory jestes To psuje nastruj caly :D
Hail Polska! :flaga_pl: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |