Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Szybkie lowienie ryb (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29724)

Ervus 25-03-2005 09:04

Nie widzie zdjęć ;( , a bardzo bym chciał zobaczyc ten poradnik ze zdjęciami.
Co musze zrobić żeby zdjęcia były widoczne??

lagrandeziom 25-03-2005 13:03

Kiedys lowilem na chybil - trafil .... Ale 2 metoda naprawde jest lepsza i wiecej rybek wpada ... mieszkam w kazordoon i lowie rybki w miescie (na gorze na takim jakby dachu kto widziale ten wie o co mi chodzi ) obchodze to jeziorko i naprawde wiele wiecej rybek wchdodzi jak zarzucicie po jedyn razie na kazda kratke ktora widzicie niz na chybil - tafil ...

Polecam 2 Metoda

soldiier 25-03-2005 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ervus
Nie widzie zdjęć ;( , a bardzo bym chciał zobaczyc ten poradnik ze zdjęciami.
Co musze zrobić żeby zdjęcia były widoczne??

Uruchom ponownie kompa powinno zadziałać.

@Topic
A niewspomniałeś jeszcze o jednym sposobie :D Tibiagg :P Ja nie uzywam ale to tez dobry sposob, oczywscie na chybil trafil. Ja ciskam gdzie popadnie i w 20 minut mam ze 100 rybek. Przydatny poradnik.

Ervus 25-03-2005 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez soldiier
Uruchom ponownie kompa powinno zadziałać.

@Topic
A niewspomniałeś jeszcze o jednym sposobie :D Tibiagg :P Ja nie uzywam ale to tez dobry sposob, oczywscie na chybil trafil. Ja ciskam gdzie popadnie i w 20 minut mam ze 100 rybek. Przydatny poradnik.

nie pomogło ;(

Hasharek 27-03-2005 18:42

Moze to i fajne ale ja widze X( X ;( .

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Crowal 29-03-2005 08:30

be-be

Wszystko fajnie, pięknie tylko dlaczego główne screeny mi się nie pokazują???
;( ;( ;(

Maverick 02-04-2005 16:17

W innych poradnikach screeny sie pokazują bez problemu. Tylko w tym nie. A wiesz dla czego?? Bo screeny sa na Lycosie i "Sorry... but the website you are looking for is no longer available on Tripod", albo nie poprawnie wpisales nazwy zdjęć. Spróbuj screeny przeniesc gdzies indziej (na inny serwer i zmienic adres tutaj), albo sprawdzic czy w tym poradniku sciezki do zdjęć są prawidłowe.

[edit]
Jeśli Lycos skasował ci konto (bo tera płatny jest chyba) to niektórzy widzą nadal, bo mają w lokalnym tmp obrazki.

Palmir 03-04-2005 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maverick
W innych poradnikach screeny sie pokazują bez problemu. Tylko w tym nie. A wiesz dla czego?? Bo screeny sa na Lycosie i "Sorry... but the website you are looking for is no longer available on Tripod", albo nie poprawnie wpisales nazwy zdjęć. Spróbuj screeny przeniesc gdzies indziej (na inny serwer i zmienic adres tutaj), albo sprawdzic czy w tym poradniku sciezki do zdjęć są prawidłowe.

[edit]
Jeśli Lycos skasował ci konto (bo tera płatny jest chyba) to niektórzy widzą nadal, bo mają w lokalnym tmp obrazki.

Dawno mnie nie bylo :( Rzeczywiscie mam skasowane konto, ale lycos nie jest platny :P

Black Dr@gon 04-04-2005 07:19

Blad w poradniku.

W tym miejscu: http://photobucket.com/albums/y18/xk...znemiejsce.jpg
palmir napisal ze jest bezpiecznie, tylko bugi. A ja tam prawie zaliczylbym smierc bo ktos zrulowal tam zerka!
Popraw swoj poradnik bo inaczej ktos moze ucierpiec.

Ojczul 04-04-2005 07:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibianpl
//cut// tutaj jest ciekawy program, na allegro to hit, a tu jest za darmo :P. Oprocz aotomatycznego lowienia ma kulka innych przydatnych funkcji :-)

Czy to aby nie jest keylogger?

245301 04-04-2005 12:20

xxxxxxxxxxxxxxxx

PacMan 05-04-2005 23:28

Dużo się napracowałeś a i tak duuuuuużo ludzi siedzi na makro :/

Ervus 09-04-2005 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palmir
Dawno mnie nie bylo :( Rzeczywiscie mam skasowane konto, ale lycos nie jest platny :P

A nie mógłbyś zdjęć przenieść na inny serwer??
Bardzo chciałbym zobaczyć te zdjęcia

Drabina 14-04-2005 23:11

Rozumiem że tymi czerwonymi krzyżykami zaznaczyłeś miejsca łowienia...Ale kompletnie nie wiem gdzie :baby:

Kirkos 15-04-2005 21:33

Mój sposób:

"Seria zarzutów"

Wybieracie sobie jeziorko nie duże gdzie nie ma wędkarzy. Bierzecie wędke i po różnych stronach jeziorka wykonujecie ok. 10 zarzutów. I po 10 sekundach to samo.

Może innym sie nie spodoba ale ja w 5 minut złowiłem 45 rybek na skillach w łowieniu 34 !! ;)

KIRKOS (HARMONIA/CARLIN)

Kieru 19-04-2005 09:03

Rybki

Uwazam ze dobrym miejscem na łowienie ryb jest Greenshone. Sa tam 3 "cypelki" :P. Tam w godzine mozna nabic ok 200 ryb. :D

Pausek 30-04-2005 16:27

:confused: B) Wszysto by było dobrze tylko jakby te zdjęcia sie chciały wlączyc :confused: :confused:

Palmir 09-05-2005 19:04

Fotki wreszcie dzialaja, panowie z lycosu sie uwzieli i co chwila kasuja mi konta :(

Mixciop 20-05-2005 15:02

Wiem, że to mało i może zostac uznane za nabicie, ale znam dwa miejsca w Ab:

1. Na wschód od depo. Najlepiej łowi się metodą klikania nie na chybił trafił.
plusy:
- dużo miejsca
minusy:
- mnóstwo innych wędkarzy
2. Jeziorko w kanałach obok urzędu poczty:
plusy:
- mało wędkarzy,
- szczurki przy okazji
minusy:
- mała przestrzeń (najlepsze jako dodatek do innych łowisk)

Knight Lukasz 01-06-2005 20:50

thx

Sul gz poradniku :cup:
i thx za pokazanie mi fajnych miejsc :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04.