![]() |
nie nudzi mi się twoja twórczość :P ten demon bow mógłby mieć trochę jakiś dodatków to może by dali go do tibii jako polish demon bow :D
|
Nie no luki fajne :D a zwlaszcza ten DEMON szkoda ze ja nie mam zdolnosci do robienia takich bajerow 8) :D
|
Ten demon to badziewie nie wiem co wy widzicie w luku z Badziewnymi czerwony kolcami dorysuj jakies lepsze kolce bo takie to kazdy umie sobie narysowac nawet w zwylkym paincie ale short to debescioch :D
Ps:Nie obrazam cie tylko mobilizuje do pracy :P |
jak dla mnie itemki wyglądaja cudeńko.
pomyśl nad jakimiś polskimi akcentami np. zbroja ze skrzydłami husarii albo zrob po prostu sztandar wojenny:) to będzie wydaje mi sie nowatorskie |
No łuki wyszły spoko, mi bardziej podoba się demon. I wcale nas nie dudzisz swoją twórczością :D ja proponuje zrobić jakąć nową różdżkę lub miecz ;)
|
@Selus - i tak mnie nie zmobilizujesz do poprawienia łuku :] bo rzucam to na jakiś czas... teraz popierniczam w innym kierunku... czego skutki zauważycie za jakiś rok lub dwa :]
@Hegemmon - heh to jest cieniowane i to nie ołókiem :P tylko w inteligętniejszy sposób - bez urazy :P |
To prawda twoje robótki są niezłe nawet wyjebane ale ja jednak wole ss z walki .
|
Wiesz, już mnie to nudzi. "Co za dużo, to nie zdrowo"- zapamiętaj- przydaje się czasami.
|
hehe bylem na tej twojej stronce, spoko przerubki robisz :P
|
Twoje dzieła są super! Tylko tak dalej!
|
hehhee zajebiste masz pomysły :D:D:D:D:D
|
Ty masz do tego talent oby tak dalej Ci szlo.
|
Spoczko
Łuczki są Fajne ale Demon bow jest żywcem wyciągnięty z MU a short bow z Baldur's Gate. Bez urazy nie mówie ze z tamtąd zgapiłeś ale juz je widziałem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |