Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Mission Bird I .....firist fake :p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29826)

waR-MaGe 22-03-2005 22:29

szybko i zwięźle - więcej błędów ortograficznych nie dało się popełnić :)

Arrivald 23-03-2005 14:06

Wykonanie makabryczne, ortografia tez paskudna, pomysl kiepski... Ogolnie nie potrafisz sie obslugiwac paitem, niedokladnie obcinasz elementy i nie podpisujesz postaci. A nieestetyczny fake to slaby fake ;<

Nightbetrayal 24-03-2005 12:48

Hehe niezła historyjka...

Ale czy ktoś mi może wyjaśnić o co tu chodzi?? :P

Dobra żartowałam... :D

Steve-0 24-03-2005 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arco
Jak się podobało zrobie wiecej jak nie to nara

Nara ;p
faki denne i wogole nieudane
nara...
...bys sie mogl przynajmniej umyć. I "rzyj" sobie dalej...
...Nara...

Elevo 24-03-2005 13:21

Pomysł jest dosyć nieźły ale wykonanie jest słabe.

TheNatoorat 24-03-2005 13:30

Ueeeee... chce mi się spać po obejrzeniu fake'ów. Za dużo walki i fabuła trochę dla dzieci.
Wykonanie średnie, pomysł raczej też.
To jest tylko wrażenie subiektywne, nie zrażaj się!

Cytuj:

Omg...
Boże ludzie, co wy tutaj pier.dolicie o wykonaniu. Nie widzicie, że to jest poprostu gówniane? Połowa rzeczy źle powklejana, pomysł 5/10.
Najgorsze jest to, że niektórym to się podoba.
Kolego, naucz się szanować czyjeś zdanie i swój narodowy język.
Po kiego grzyba walicie te porąbane przekleństwa do postów? Myślicie, że powiększy wam to mózg? Albo może usunie pryszcze?
Zamiast tego 1 przekleństwa możnaby było wstawić po prostu "mówicie", a nie popisywać się dziecinnością i poziomem ciemnoty.

Świat nie kręci się tylko wokół ciebie, twoje zdanie może i ktoś chce poznać, jednak nie możesz tego nikomu wciskać! Nie podoba ci się - powiedz to, ale dlaczego obrażasz gusta innych?

Tryt 24-03-2005 13:43

...

Wiesz stary za tą ortografie powinni Cię powiesić za jaja (żart) ja nie wiem co wy sie do tej ortografi doje******** X( .....poloniści za dyche (no comments) chociaż to żył przez "rz" jest dobijające ;)

@Topic: Nice pomysl: 10/10, Wykonanie 8/10 (sorry ale musze ci tu odjąć) ogólnie zajefajne...najbardziej podoba mi sie jak ta dusz się "oczyszcza" fajnie to wyglada. :D Czekam na ciąg dalszy B)

Steve-0 24-03-2005 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Ueeeee... chce mi się spać po obejrzeniu fake'ów. Za dużo walki i fabuła trochę dla dzieci.
Wykonanie średnie, pomysł raczej też.
To jest tylko wrażenie subiektywne, nie zrażaj się!

Kolego, naucz się szanować czyjeś zdanie i swój narodowy język.
Po kiego grzyba walicie te porąbane przekleństwa do postów? Myślicie, że powiększy wam to mózg? Albo może usunie pryszcze?
Zamiast tego 1 przekleństwa możnaby było wstawić po prostu "mówicie", a nie popisywać się dziecinnością i poziomem ciemnoty.

Świat nie kręci się tylko wokół ciebie, twoje zdanie może i ktoś chce poznać, jednak nie możesz tego nikomu wciskać! Nie podoba ci się - powiedz to, ale dlaczego obrażasz gusta innych?

Aleś je.... sorki walnął gadke :D
Szczena opada tlumy szaleja !

Arco 24-03-2005 15:48

Jeżeli ktoś czeka na next odcinek to srry ale narazie paint mi sie "buntuje" (Musze coś z tym zrobić srrrr jak by coś....

Dawid^^ 24-03-2005 16:18

No super

Mi się bardzo podoba rób dalej ale tylko dobrze wklejaj a tak czekam na następny odcinek!

Cor Tibiarz 24-03-2005 16:29

Malo obrazkow robisz i duzo ci to zajmuje :/ Co do historyjki to chce dalsze czesci ^^

Talarek 24-03-2005 16:37

Takie sobie

Pomysl 3/10 (widzialem tysiace fake o podobnym pomysle)
Wykonanie 5/10 (mogles sie bardziej postarac)
Gdybys wlozyl w to wiecej czasu moze by bylo fajniejsze.

Elvis 25-03-2005 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talarek
Pomysl 3/10 (widzialem tysiace fake o podobnym pomysle)

Hę ??? widziales tysiace fake'ow o gosciu ktoremu ukradli ptaszka, walczyl z czarownikiem z ktorego wypad magiczy pierscien, przeszed do swiata umarlych itd.?????? :p

Avager 25-03-2005 22:48

Sądze że to zrobione w Edytorze (większość) by Fangass czy jakoś tako (służył do robienia mapek do otsa o ile się nie myle) ........

NCrash 26-03-2005 10:39

Popraw ortografie ze slowknikiem oraz zycie i tego ludka spiacego na pierwszym obrazku. Rob dalej ale popraw troche!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56.