![]() |
Niewiem jak innym, ale mnie sie spodobaly pomysly Supermana.
A co do pomyslow Matkusa to mi troche niepasuje dziesietnik i setnik. Proponuje cos leprzego znalezc. Wiem ze to trudno wymyslec ale to tylko moje spostrzezenia. Ciesze sie, ze moj pomysl sie spodobal :D |
moje propozycje-
Obserwator -> rabbit Początkujący -> rat Userek-> snake User -> troll User zaawansowany -> orc Super user -> rotworm AS forum -> dwarf Podwójny AS forum -> orc warrior Potrójny As forum -> dwarf soldier vc Postman -> ycylop Postman -> dwarf guard Pionier -> stone golem Legenda Forum -> demon skeleton Wie co i jak -> dragon Stary wyjadacz -> Giant Spider Postmaster -> WArlock Master chaosu -> Demon Moze to nei za bardzo asuje, ale tu chodzxi o rangi zwiazane z tibią, a nie ze sredniowieczem, czy inny tematem. One muszą być dopasowane do gry :) |
Cytuj:
|
Superman: jest git, mnie sie twoja propozycja podoba
Matkus: tez jest niezla, ale mniej klimatyczna od "czlowieka samolota" :P Eerion: niah niah, odpada |
Cytuj:
Cytuj:
RE DOWN Może być Bóg (Admin), Berserek (Moderator), Heros (Supermod) i takie tam. |
Nazwy Administrator, Moderator powinny zostac. Kazdy na forum musi wiedziec kto jest kim.
Sa oznaczenia graficzne ale to nie to samo. |
I jak sprawa z rangami sie przedstawia na dzien dzisiejszy??
|
Cytuj:
|
Pomysł wprowadzony ale mam pytanie.
Ja wiem że 500 poustów to ryceż i poison arowy a jak wyglądają dalsze rangi i ile potrzeba do nich poustów? |
Ehhh, znowu kolejny, którego trzeba do FAQ odesłać.
http://www.tibia.pl/misc2.php?action...styleid=1#rank |
Dzienki maktus ale kto kiedykolwiek zdobędzie 10000 poustów skoro je tak skutecznie kasujecie ;) .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |