![]() |
A może po prostu Siatkarze - Siatkarz?
No ale czy moderatorzy się zgodzą... :( |
kurczę... juz wyslalem z volleyball player, ale jescze pogadam ^.^ z Dr.Omanderem :]
|
Czw warto jest tworzyć grupę dla 12 osób? Może stworzyłbym sobie grupę Fanów Ptasiego Mleczka?
Siatkówka jest, Star Wars jest, to dlaczego nie ma być tego przepysznego wyrobu firmy Wedel? Poza tym sonda mówi, iż większość głosujących jest przeciw. |
@ Denaturat...
Cytuj:
po pierwsze: są mniejsze grupy, po pewnym czasie ludzie sie zbiegną, tak samo było z FE. po drugie: wedel to jest jedna z setek (o ile nie tysięcy) mare czekolady na świecie, zaś siatkówka jest 3. napopularbniejszą dyscypliną zespoową. po trzecie: to że było dużo głosujących o niczym nie świadczy. Ktoś nei zauważy tematu, ktoś nei siedzi na OWiON, inny nie był na forum. |
Ja jestem za.
Juz sa grupy zajmujace sie koszykowka i pilka nozna, a jak powstawaly to niikt nic nie mial przeciwko, ale powstaje grupa siatkowki i juz wszyscy cos do tego maja -.-'. @Ptasie Mleczko JESTEM ZA ! chce grupe firmy Wedel :) |
dzieki kuter :/
@Denaturacie drogi te 16 osob ktore glosowalo na "nie" to pewnie osoby takie jak joey... nie nawidza siatkowki, zaznaczyly "nie" poniewaz dostaja pilka w twarz etc., grupa ta powinna istniec, siatkowka to mozna powiedziec narodowy sport... widzieliscie kiedys mecze LS w Polsce? wogole mecze naszej reprezentacji??Widzieliscie jaka tam jest atmosfera?? Polska jest 7 w rankingu swiatowym (federacji FIVB czy cos takiego)... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hm... Sory że odświeżam temat, ale narazie Dr.Omader sie nie odzywa (?) czyżby mu sie niespodobała nasza oferta???
|
I co Badzo? Jak tam w końcu z tym? Dr.Omader się odzywał/wyraził zgodę/nie zgodził się?
|
Cytuj:
Pisz do niego, ja pisałem 3 razy, może ma dużo poczty... |
Pomogę, abyś nie pisał kolejnego postu. Grupa "Siatkarze" powstała, zapraszam do niej wszystkich zagorzałych fanów siatkówki ;)
|
Narescie :):) już wysłałem podanie. I czekam. I czekam. I czekam...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |