Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mily Knight
A ty co mowisz ze nieumiem czytać to sie zamknij bo niebyłem na tym forum od miesiąca prawie i niewiem co sie tu działo X(
Dzięki jeszcze raz za pomoc :D
|
Jaki deps :D. ciekawe ile lat musiałbym ci tłumaczyc jak wstawić obrazek, zrobić konto na Lycos bo przecież normalne wytłumaczenie jest dla ciebie za trudne z tego co widać. Czy ty czytać ze zrozumieniem nie umiesz? A tak btw., ty myślisz, że Rapidshare istnieje od miesiąca? To już długo dość trwa, i bardzo łatwo intuicyjnie się po tym poruszać, ale ciebie nie było miesiąc! To jak nic powód żeby zaspammować forum beznadziejnym topiciem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kes on Harmonia
wplyw na to moze byc przegladarka jakiej uzywacie, mi "opera" nie chce sciagac i musze kopiowac link do explorera i wtedy juz nie ma problemu.
|
Operze nic do tego, to wina twoich ustawień, a nie przeglądarki.
@Demonidas
Cytuj:
Mama cie nie umyla czy nie nakarmila ?
|
-.-""... (plagiat plx?)
Cytuj:
a co ja mam wspulnego z tym ?
|
"wspulnego" absolutnie nic -.-""...
Cytuj:
spoko ale nie lubie i juz poprostu nie wytrzymuje jak nooby zakladaja tak bezsensowne tematy
|
A gdzie dopisek: "dlatego piszę takie bezsensowne posty"?
Cytuj:
Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ? pozatym noob nooba nie nazwie noobem (chcoaiz zdaza sie) bo nooby sie potrafia dogadac na swoj sposob a ja tego kolesia nie rozumiem sa tematy jak obslugiwac rapishe a ci dalej dawaja to samo to to czy nie jest noobostwem ?
|
Perełka miesiąca: "Koles czy ja napisalem bezsensowny post ? powiec sobie lepiej co ma pierdnik do wiatraka ?" :D.
A może to raczej newbiostwo niż n00biostwo (ofcorse z nutką n00bostwa (ten topic)?
Uważasz, że twoje pierwsze 2 posty w tym temacie to nie są "n00boskie" posty? Jeśli tak to się mylisz ;).
@Topic
Topic skazany na kascję przez tych gópih i nie dobryh moderatoruf :/...
|