![]() |
muahaha
niezla sciema :D:D:D napoczatku uwierzylem ale pozniej sie skaplem Xddd fajne nazwy wymyslles serwow :D :P
|
spox
20:32 you advanced to level 3. siedzcie dalej na forum i mowcie ze to sciema zamiast odswiezac tibia.com to bede najlepszym polakiem na serwerze >.< jeden swe ma juz 6lv;/ |
lul
Scream jak robisz lvl to wyskakuje : You advanced from Level 1 to Level 2.
muahaha :D Niezlaaa sciema ;) :P :D |
taaaa
o!!!!!! za moim oknem jest latajaca krowa !!!! oooo! Bubble przyszla do mnie na herbatke! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! mam 500 lvl na tym twoim serwku !!!!!! koles, wes nas nie nabieraj |
mam troche klienta zmodyfikowanego..... i troche inaczej u mnie to wyglada.
|
Serio nowe servy teraz powstały już mam 2 lvl nie pisze zbyt dużo bo lece grać ( robie postacie ) :P
|
Na to czekalem!!!
Ale super sie expi jak jeszcze tak malo ludzi!!!!!!!! Juz 5lvl, zajefajnie :D:D:D Tylko niech za duzo osob nie idzie na ten sam co ja(lerania) bo nie lubie jak duzo osob :/ |
a bubble siedzi pod biurkiem.. i wiecie co robi :P
20:51 You advenced from level 7 to level 8. :cup: first person in main! sorc plx! |
Cytuj:
o boshe ale n00b 20:32 you advanced to level 3. haha dobry jestes ziomus, nie macie co wierzyc, bo on wam scieme wkreca nie ma nowego serwera, a to napisal ze stargo newsa z tibia.com tylko inne serwery zrobil. No comment naucz sie pisac 20:32 you advanced to level 3. nie komentuje, twoj zart byl nie na poziomie, tylko inny "podnieciles" :P nie dalem sie na to nabrac ;) |
2 lv juz mam, sziedze cala noc. Przy dobrych wiatarach do rana 15lv zrobie.
|
Dajcie Nicki Jak JesteŚcie Tacy Cwani
|
Ja mam jush 2 lvl ^^
|
Taranther noobie tutaj Thon Eyna i nie wciskaj ludzia ze masz 2lvl chyba na pandori :P
|
Załóżcie jakas gildie szybko, to wyownujemy serwer (3 lvl and counting)!
|
Ja mam juz 9 level i pierwszy barbarian axe na mainie (kupiłem) 8o
|
cuted.......
|
Scream cienki jestes, ze jeszcze na maina nie wyszedles :P
|
<zdublowany post> dziwne bo jeszcze $Sorcerer się wbił między dubla
|
Cytuj:
EDIT Kurczak, za wolny bylem. Przepraszam Polin za ta kasacje, ale staralismy sie to jak najdluzej utrzymac w tajemnicy :> Gratulacje dla tych, którzy nie dali się zrobić w konia :D |
Gratuluję udania żartu :D
ale zwróć uwagę że niektórzy traktują nowy serwer bardzo poważnie choć ja mam już 25 lvl i c-set 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |