![]() |
..........
|
kiedyś powiedziałem "drętwe pisanie = drętwe zainteresowanie" a tu jak widać zainteresowanie jest duże c(: byle tak dalej
|
gratuluje ekipie TIBIA.PL i przylanczam sie do zrobienia anglo jezycznej wersji strony to by zwiekszylo popularnosc a tibie.de nieznalazla sie dlatego poniewaz tam w sumie jest znane tylko forum a strona sama w sobie jest slaba.a jesli zdecydujecie sie na wersje *ENG* to napewno duzo osób bendzie wam chcialo pomuc wiec nic tylko brac sie za robote :p :) :) :D :D
TIBIA.PL "NAMBER ŁAN" :cup: :cup: :cup: :cup: |
Gratz dla Tibia.pl :)
JEstem dumny że ta oto strona znalazła się w w trójce najlepszych stron fanowskich :cup: |
BRAWO BRAWO oby tak dalej panowie ^^
|
Hail!!!!!!!!!1111111111111111oneone
Btw. A tak przy okazji to ile im zapłaciliście ?:> jk xP |
Grabs.
A co anglojezycznej wersji trony tibia.pl. Czy jaka kolwiek inna strona jest z jezykiem polskim jako jezykiem wyboru ?? NIE NIE MA ZADNEJ !! Wiec czemu my (czytaj POLACY) mamy dac im angielska wersje naszej fajowskiej strony. My mosimy uczyc sie ich jezykow a co oni sa bardziej tepi ?? i nie moga zrobic tzn nauczyc sie naszego jezyka ?? TIBIA.PL jest jedyna w swoim rodzaju , jest idealem ale ludzi nie robcie angielskiej wersji ... Co to wam da tylko wiecej ludu na stronce co przejawi sie zapchaniem serverow i zreszta czemu tu ma byc Angielski a na innych wyroznionych nie :P (chodzi mi o polski) Oki mam godzine 24 22 i widze ze juz belkocze :P PS. Precz z jezykami zagranicznymi Szanujmy to co mamy - POLSKI |
Cytuj:
eee tam piepszysz glupoty |
Cytuj:
Co do angielskiej wersji to najpierw musimy doprowadzic do porzadku serwery tibia.pl, a potem... ;) Cytuj:
Moze to ze tibia.pl reprezentuje jedna z najwiekszy nacji - Polakow, a codzinnie dziesiatki tysiecy ludzi decyduje sie wejsc na tibia.pl Cytuj:
Tibia.pl juz od jakiegos czasu jest wspierana przez CipSoft i juz od jakiegos czasu czerpie zyski z tej wspolpracy. Na pierwszy rzut oka nie jest to tak widoczne narazie, jednak nie znaczy to, ze nie ma wspolpracy z CipSoftem ;) |
Moje Gratulacje ... naprawde jestem pod wrażeniem
co do eng wersji strony popieram modów !! serwer tibi.pl jest tragiczny wiec powinien byc priorytetową sprawą A tera małe ot bo i tak wiem ze jak załoze temat to nikt nie przeczyta 2.56 w nocy 25 marca ... wiekszośc serverow off amera, astera,calmera,daneramdolera,elera, fortera, jamera , julera, libera ,lucera , mythera, pacera , pythera, samera ,rubera ,shivera , solera, tanbera ,trimera , xantera OFF line na novie i aureze lagi jak cholera wiec wnioskoje ze na reszcie serwow on-line to samo |
A mnie dobiło to bywaj, skąd oni to wzieli? Chyba można to było skonsultować z kimś... Bywaj! no to już mnie nie ma 8o
Bywaj! |
:cup: :cup: :cup: :cup: Yeah Mega Sukces wszyscy powinni
Cytuj:
|
I tak ten post, zaraz utonie w tonach "gratulacji". To cóż moge powiedzieć, śledze wasze sukcesy od początku.Noi musze powiedzieć, ża aż łezka w oku się kręci =')
|
No wielkie gratz dla całego teamu tibia.pl odwalacie kawał dobrej roboty ale i tak było by to przewidziane że będziecie :D w końcu gdyby takiej zajefajnej stronki nie zaznaczyli to byłby skandal bo jesteście (według mnie) stoną z której można wyczytać jasno i klarownie wszelkie informacje BIG GZ !!!
|
Po pierwsze, nie dziwcie się, że nie znalazły się tam inne strony (tibia.de np pozwala na quest spoiling), gdyż one nie przestrzegają "zasad" dobrego twórcy strony o tibi... Co do wersji angielskiego tibia.pl, jeśli by zaszła potrzeba, jestem chętny zwarty i gotowy tłumaczyć ręcznie:]
Ogólnie gratz! |
@up
z tibia.de ostatnio zostal usuniety quest spoiling z tego co zuwazylem. |
Brawo dla zepołu tibia.pl miło usłyszeć że strona z której się korzysta jst jedną z trzech najlepszych i przebija nawet tibia.de
:cup: :cup: TIBIA.PL ROX :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Tak, nareszcie CIPsoft docenił starania naszych nieustrzaszonych modków i admina :p , a także nas :) i dał tibia.pl do "wielkiej trójki" tak jak za czasow II wojny swiatowej "wielka trojka" mogla wszystko!!! :)
Ps. bardzo sie ciesze B) |
Gratulacje!!
Gratulacje dla tibia.pl :) Oby tak dalej ;) Jesteście super i macie super strone no i sie nie dziwie że to was wybrali do linków :cup: polska najlepsza:flaga_pl: byle tak dalej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |