Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Interesująca wiadomość (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30558)

TheNatoorat 26-03-2005 10:34

Cytuj:

Podobno jesteście prawdziwym zapleczem intelektualnym polskiego Internetu (takie krążą opinie). Niejednokrotnie słyszałem, że jesteście degeneratami, nie potrafiącymi ułożyć zgrabnych zdań, bez życia prywatnego (wyłączając kumpli z Tibii); że jesteście aspołeczni i zakompleksieni. Nade wszystko piętnowana jest wasza zawstydzająca niewiedza i nieelokwencja. Macie teraz szansę zmienić swój wizerunek; opiszcie tu, proszę, swoją życiową filozofię. Pomogłoby mi to w mojej pracy.
Z góry dziękuję.
Nie oceniałbym masowo całych grup ludzi, będąc zainspirowanym subiektywnymi poglądami 'koleguf'.
Powiem ci, że tylko mała cząstka całej naszej niewiednej społeczności cec***e się aspołecznością i zdegenerowaniem.
Zapewne wydaje ci się, że jeżeli wymac***esz zgrabnie językiem polskim, to wiesz wszystko? Masz rację. Wydaje ci się (copyright by Thero :)).
Jeżeli sprawia ci przyjemność obserwowanie analfabetyzmu, dam ci to:
kosmonałta. Lepiej?

Mówiłeś, że mój życiorys pomoże ci w twojej pracy. Jestem ciekaw, w jakim kierunku piszesz pracę magisterską (doktorat?) - sprzedaż lodów waniliowych czy plucie na ścianę?

Mar Cin 26-03-2005 10:40

@up
Cytuj:

cec***e
Cytuj:

wymac***e
Sorki za offtopic ale autocenzura rządzi :D

Bambuko 26-03-2005 11:02

Widzę, że nasz Cynik próbóje się bronić. Kto jeszcze dostał od niego tłumaczenia na PW?

@Mar Cin - zapewne TheNatoorat specjalnie użył tych słów, aby je ocenzurowało.

Matek 26-03-2005 11:14

A kogo obchodzi mohja filozofia zycziowa??

Magus 26-03-2005 11:15

Wnioskuje ze Cynik to student filozofii, mam racje? Zresztą nick i opis lokacji świadczy o tym ze dzieli poglądy Diogenesa z Synopy.
@Cynik
Nie chce mi się rozpisywać ale masz trochę racji (o ile masz na myśli ludzi z tego forum). Półgłówków tu wszak nie brakuje ale tłumaczyłbym to ich młodym wiekiem a także w niektórych przypadkach fascynacja płytką kultura hip-hopu.

Bambuko 26-03-2005 11:24

Magus - mylisz się, ale nie będę tutaj publicznie ujawniał jego PW wysłanego do mnie. Nie chodziło mu o ludzi z tego forum.

http://komiks-n.prv.pl/camele.jpg

Thero 26-03-2005 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Widzę, że nasz Cynik próbóje się bronić. Kto jeszcze dostał od niego tłumaczenia na PW?

Ja dostałem.
EDIT: Do mnie napisał, że ta wiadomość miała dotyczyć konkretnej osoby...

@Cynik
Nie lepiej żebyś napisał tutaj to "wyjaśnienie" niż rozsyłać je każdemu na pw? ;P

Cynik 26-03-2005 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
Wnioskuje ze Cynik to student filozofii, mam racje? Zresztą nick i opis lokacji świadczy o tym ze dzieli poglądy Diogenesa z Synopy.
@Cynik
Nie chce mi się rozpisywać ale masz trochę racji (o ile masz na myśli ludzi z tego forum). Półgłówków tu wszak nie brakuje ale tłumaczyłbym to ich młodym wiekiem a także w niektórych przypadkach fascynacja płytką kultura hip-hopu.

Trafił pan w idelanie w samo sedno. Gratuluję.
A głównie chodziło mi o pewnego pajaca, który wojuje tu o utworzenie Partii Frytek czy jak to nazywa. Słucha, rzecz jasna, hip-hopu.
Wierzę, że są tu też ludzie mądrzy.
Przepraszam najmocniej, następnym razem spróbuję inaczej.
Liczę na przebaczenie.

P.S.
Pozdrawiam Ing, albowiem jego życiowa filozofia w wielu wymiarach krzyżuje się z moją.

P.P.S
Z prywatnych wiadomości, które otrzymuję wynika też, że użytkonicy tego forum odznacają się wysokoą kulturą osobistą. Chwała Wam za to.

Bambuko 26-03-2005 13:37

Aha rozumiem. Też mam zastrzeżenia do paru osób chcących powstania Royal Frytex - ponieważ pochwycili wszystko oprócz idei... Twórcy pomysłu to co innego. Ale chłopcy wpisujący się 'raz dwa trzy też lubię frytki tak!' to faktycznie 'hmm'.

Ing 26-03-2005 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Btw. Jak chciałeś użyć zwrotów grzecznościowych to nie musiałeś pierw naciskać CapSlocka, a potem pisać "ciebie" itd., z wielkiej litery co w efekcie dało "cIEBIE"

Ten sposób pisania zwrotów grzecznościowych był swojego czasu popularną metodą zdradzania swojej niechęci i braku szacunku w stronę adresata. Inna sprawa, że młodsze pokolenia (cholera... sam mam mleko pod nosem ;P) nie mogą pamiętać starych, przyjętych i już częściowo zapomnianych norm rządzących IRCem i forami dyskusyjnymi. Aha... jeszcze jedno - nie mam CapsLocka na klawiaturze ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cynik
Pozdrawiam Ing, albowiem jego życiowa filozofia w wielu wymiarach krzyżuje się z moją.

Miło było spotkać bratnią duszę w tym zdominowanym przez masową kulturę świecie ^.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49.