Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jakiego moderatora najbardziej lubisz ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30708)

Benitez 28-03-2005 21:16

A ja kocham May~:) Bo jest slodki:p

dap-galothij 29-03-2005 08:36

nie wiem czemu, ale od zawsze jakoś lubię Droma.
oprócz tego Raynolda też:)

@off topic: o co chodzi z tą sondą?

SAKU 29-03-2005 09:14

raynold- poniewaz nauczyl mnie odrozniac zle posty od odbrych;)

Bambuko 29-03-2005 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dap-galothij
@off topic: o co chodzi z tą sondą?

Nie wiem, ale zagłosowałem na to pierwsze :P

Chopkers 29-03-2005 09:55

no jak to kto.... no pewnie ze MayGayver :D

za te jego piekne i pasjonujące powody kasowania tematów xD

offtopic: mmmm, wlasnie wcinam babeczke którą sam upieklem :P

Racon 29-03-2005 10:01

Drom kiedys mi pomugl na mirc i ie bardzo starał i za to go cenie!

Dr.Unknown 29-03-2005 11:06

Żaden.

Znaków 10 poniekąd.

ciemne dropsy 29-03-2005 20:20

Raynold - Wiele rzeczy na ktorych nikt inny nie umial odpowiedizec mi wytlumaczyl :) Nawet mnie na gg nie olal jak bylem newbie :D

Gremlin - wszystko dobrze tlumaczy i ma wlasne bardzo ciekawe teorie :P

To jezeli chodzi o tibie:P

May~ za jego powodfy kasowania tematow :D
Hege za jego opko
Dobo - za jego smierc w avatarze i ciekawe tematy na forum metal militii :P

Waziutki 29-03-2005 20:38

Bravo dla modków

Gremlin,ponieważ ostatnio jak obczajałem forum co chwilę trafiałem na Jego wypowiedzi. Widać , że się udziela bardzo i nawet sensownie odpowiada. Tak samo Dobo i $corcerer. Oni są spoko. A tak wogóle, to tak naprawdę, w rzeczywistości realnej to wszyscy są spoko :p

Pozdro dla całego tibia.pl team. Mimo , że jakos nie gram ostatnio w tibie to zaglądam na stronę i widzę, że sie rozrasta.

Cytuj:

mmmm, wlasnie wcinam babeczke którą sam upieklem
Smacznego Ci życzę.

Gonzo von Krenzel 29-03-2005 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Jeszcze raz przepraszam o brak niektórych modków - po prostu zapomniałem. :/

No jak mogłeś o mnie zapomnieć... :D
Dla mnie najlepszym moderatorem jest Raynold. :)

[edit]
Łaaa... Łaaa... Kubuś się coś ostatnio nie udziela, bo studia... Heh. Zapomniałem o nim. Oczywiście n3m3s!s i Raynold - są najlepsi ;).

M@NieK 01-04-2005 11:23

Raynold..
mine idol ;]
czasami upierdliwy.. ale spoko :>

Aureliunkunfun (DruiD) 01-04-2005 14:17

wiem ze ten temat moze urazic wielu modkow ale ok dla mnie ulubiony to :

DOBO : nie no dlaczego ??? bo to ekstra kolo. Śmieszny, mądry, i pomaga uzytkownikom :D dlatego akurat ja glosuje na Doba :D a tak btw. zdaje sie ze lubi LOSUX'a :D podobnie jak ja :D

Jadzia 02-04-2005 12:34

Gremlin- wedlug mnie ma najwieksza wiedze o tibii (nnie ze inni nic nie wiedza :P) i cos chyba pisal on czy krtos tam ze jest w czolowce w czyms na serwerze (secura?)

Zomos 02-04-2005 18:18

Miło

Miło mi że tyle osób odwiedziło ten temat :) ja sam najbardziej lubie Dobo i Raynolda bo są przyjaźni , a te pytania na które mieliście głosować to mi sie pokićkało coś :D , sorki za to ;) ale to moja 1 sonda człowiek uczy sie na błędach :)

Maethi 02-04-2005 18:50

bosal - twórca tibia.pl. Admin (adminków liczę jak mody).Jak wiadomo admin ten odszedł. Respekt dla niego.
besn - wspaniały grafik, pełen pomysłów. Tak jak poprzednik, rzadko się udziela na forach innych niż Fake'i, Grafiki, Multimedia.
Dr. Omader - jeden z lepszych modów, jest bardzo często online. Zamyka, usuwa, upomina. Ponadto lider grupy Ordo Invictis
MatKus - admin prowadzący tibia.pl .Daje sobie radę wspomagany przez brygadę moderatorów. Prowadzi tibia.pl po bosalu bez wytchnienia.
$corcerer – admin mIRC-a .Dla mnie jeden z lepszych modków. Najczęściej widoczny.
Dobo - co tu dużo mówić -METAL :]. Lubię go, jako jednego z nielicznych modów.
Fanfi -nie znam, niestety nie miałem bliższego kontaktu z tym modem.Widziałem tylko screeny Fanfiego.
gimli syn gloina - Często widzę jego wypowiedzi, niestety rzadko trafiam na niego gdy jest online.
Gremlin -nie znam wogóle, mało go na forum więc się nie wypowiem.
Hegemmon -modek który należy do wielu grup, często mi sie myli jego name
Iwan - człowiek od OTS-a. jeden z bardziej utalentowanych modów...co tu dużo mówić...
Magus - ma nietypowe avatary...a przynajmniej ostatni...pozatym nie wypowiadam się, gdyż rzadko widuje go.
MayGyver - mod spokojny(taki się wydaje) ponadto gra w ogame.pl i należy do sojuszu w którym i ja mam zaszczyt przebywać.
n3m3s!s- niestety nie znam moda ...
Polin - jego wypowiedzi są śmieszne, a zarazem przerażające.Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o religii Polina -zapraszam do tematu Papież (OWiON)
Raynold- najczęściej widzę tego moda...jeden z lepszych..najwięcej zamkniętych tematów -tak sądze. Miło się z nim rozmawia. Jeden z lepszych.
Vanessa -jedyna kobieta w gronie moderatorskim(może to dobrze).Widzę ją często...lubie jej wypowiedzi...Mam nadzieję, że wpłynie na innych modów.

To wszyscy ..chciałbym jednak dodać osobę która dla mnie jest jak mod:
Baron Kaldrick- osoba rozwalająca tekstami wszystkich noobów...znana pod pseudonimem nikt.Bardzo lubie pisać opka i pisze bardzo dobrze.

Raynold 03-04-2005 08:56

Szkoda że MatKus nie jest Modem bo bym na niego głosował xD

No ale serio to lubię wszystkich :] Magus, Dobo, May - to jest czołówka dla mnie =)

gorgi 03-04-2005 10:42

scor : zawsze na ircu pomoze jak cza
dobo: nie wiem czemu ale jest inny niz wszyscy modkowie (nieokrzesany, jak dzika swinia <------- only joke)

Raul 03-04-2005 10:57

Magus, Magus, Magus!

Bambuko 03-04-2005 11:03

Lubię tego genialnego moda [prawdopodobnie MatKus], który wpadł na pomysł usunięcia grafiki! Wreszcie da się wchodzić na forum! A kiedy już znajdzie się jakiś sensowny serwer grafika będzie przywrócona, więc okno pisania nowej wiadomości będzie się mieściło na monitorze :P

Lig@ 03-04-2005 18:01

Gremlin (znałem na tibii), Hege (znałem na tibii), a oporócz nich to dr.omander i dobo...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:10.