Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemniczy Mimik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30715)

Neon the druid 02-04-2005 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon'Rage
Hyh mimic ... widzialem go. i zatakowalem :D i zabilem hehe ma 30 hp i nic w sobie ;) nic ciekawego :P

za to, to ja bym zabil ... moj mimic 250 many ...

Raiderek 02-04-2005 18:00

LOL ale zabawa mowie wam.... Create Ilussion ;D
przemienialem sie w rozne stworki i ale byla zabawa przed Depo Thais xD
Ludzie mnie obtoczyli jak boga ;D
szczegulnie gdy zaminilem sie w elder beholdera!! ;D
Znacie jeszcze jakie "nowe" stworki ?? :D

Wielki MarIuSzzo 02-04-2005 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon'Rage
Hyh mimic ... widzialem go. i zatakowalem :D i zabilem hehe ma 30 hp i nic w sobie ;) nic ciekawego :P

Summony zazwyczaj nie maja nic w sobie.

duch 04-04-2005 19:20

to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(

Anaconde 04-04-2005 19:33

Możliwe, ale ja pacca i tak nie kupie. Chocby dalo to mozliwosc przzywania dla xD .

Pacek 04-04-2005 19:41

mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mog± zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne s± ludize co sie lubi± nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze

Wielki MarIuSzzo 04-04-2005 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duch
to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(

Musiales albo cos zle wpisac, albo moze nie masz czaru Summon Creature, bo mimic na 100% nie jest tylko dla pacc.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mog± zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne s± ludize co sie lubi± nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze

Ten gosc zalozyl tego chara dawno temu, kiedy jeszcze (prawdopodobnie) mimica nie bylo.

khazad 04-04-2005 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaveriC
normalnie powiedzial bym : nice joke.....ale po przeczytaniu twoich last postow....jedyne co mi cisnie sie na usta to..shit joke..kasoowac

mimic sie pisze. zsummonowac sie da. teresa orlovsky gepruft :P

Hieyan 02-06-2005 16:57

Widziałem kiedy¶ jak taka babka zabijała dwoma mimicami 2 skorpiony... Dziwnie to wygladało. Mam nawet filmik, ale musze sprawdzić który to jest. Fajna taka skrzynka:D
Pewnie został zrobiony po to, że gdy komus potrzebna skrzynia np. na loot, żeby nie musiał szukać:P

Tygryseq 02-06-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider
@Up: Nie zapominaj, że nadal czę¶ć Daramy pozostaje nieodkryta.

niedługo zostanie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.