![]() |
Cytuj:
za to, to ja bym zabil ... moj mimic 250 many ... |
LOL ale zabawa mowie wam.... Create Ilussion ;D
przemienialem sie w rozne stworki i ale byla zabawa przed Depo Thais xD Ludzie mnie obtoczyli jak boga ;D szczegulnie gdy zaminilem sie w elder beholdera!! ;D Znacie jeszcze jakie "nowe" stworki ?? :D |
Cytuj:
|
to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(
|
Możliwe, ale ja pacca i tak nie kupie. Chocby dalo to mozliwosc przzywania dla xD .
|
mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mog± zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne s± ludize co sie lubi± nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widziałem kiedy¶ jak taka babka zabijała dwoma mimicami 2 skorpiony... Dziwnie to wygladało. Mam nawet filmik, ale musze sprawdzić który to jest. Fajna taka skrzynka:D
Pewnie został zrobiony po to, że gdy komus potrzebna skrzynia np. na loot, żeby nie musiał szukać:P |
Cytuj:
niedługo zostanie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |