![]() |
Dla Tutorów polecam Tutor board na Tibia.com Forum, mozna znalezc tam informacje o róznych nowych bugach.
|
[quote=Ka sia czek]Ze przy atakowaniu kogos dajac exit dalej sie jest w grze to raczej nie bug ;>. Niedoszli pk ktorzy zle wybrali ofiary mogli by tak sobie z gry wychodzic majac battel ;o. Lub na redzie huncac na czyms exit i po sprawie ...=QUOTE]
To dziala sprawdzalem, jesli kogos ubijecie wciskacie exit i po okolo minucie wywala cie z gry.widzialem na wlasne oczy bo robilem to na informatyce w szkole jak na monitorze kumpla wylogowalo mnie ze skulem bo kolesia z sd ubilem PS. tylko nie mowcie gm ze tak zrobilem to bylo przymusowe bo lekcja sie konczyla |
Cytuj:
|
Bugi masz pod Carlin, kolo Venore, wszedzie masz bugi, niesposob zrobic liste... lol :)
Znam tez bug z teleportem, no i to chyba tyle :] |
Magic Swordy i Darmowy PACC
Kiedys na Antice dalo sie kopiowac magic swordy:)wrzucales do dziury SoVa wyciagales i tak sie kopiowal i do tad nie ktorzy H-LVL na Antice maja po 3 SoVy.Ale CIPy zniszczyli buga.:(.Koles co zglosil buga dostal Golden Bootsy
__________________________________________________ ______________ Podchodzilo sie do jakigos NPC (nie wiem ktorego)pisalo sie premmium i mialo sie pacca za darmo:)Pewna kolesiowa powiadziala to CipSoftowi i dostala PACCa na zawsze. __________________________________________________ _____________ Teleport o jedna kratke do przodu dopiero pozniej w prowadzili ze do temple i wlasnie tak ludzie okradali domki.:evul: |
Cytuj:
Z tym SOVem wątpie, ale pomieszało Ci się z nagrodami. Bug z paccem był chyba na stronie (nie wiem), w każdym razie zgłosiła go Erana z Novy i dostała za to golden bootsy, nie pacca na zawsze. A ten teleport to chyba z OT'sa wziąłeś. -.- |
Cytuj:
/Topic : Bug z paccem za free był taki, że można było cofnąć wpłatę za pacc używając karty, a pacc dalej był.... szkoda że ja o tym nie wiedziałem :( |
Brutal log out: Mając skulla, albo nie masz możliwości przez dłuższy czas się zalogować, klikasz na ikonkę połączenia sieciowego -> wyłącz -> poczekaj aż z tibii cię kicknie -> włącz internet znów. Potem trzeba się zalogować, np po 15 minutach i skull znika (nie jestem pewien na 100%, ale chyba jak się ma skulla i się to zrobi, to znika nie po 15 minutach, ale od razu; podkreślam, że nie jestem pewien)
|
Cytuj:
|
1 mnie rozwalilo xd chodzilo o postac online, ta?
Cytuj:
|
A ja znalazlem takiego buga dot. spear (pisalem juz o tym,ale mi skasowali temat) zauwazylem ze gdy niechcesz by znikla ci spera poloz ja na chwile na ziemi badz przeloz do baga/backpacka.
Sadze ze jest to bug bo tym sposobem zabilem na rooku majac 7 lvl ok 13 orkow 1 mino kilka spiderow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |