![]() |
Ja byłem na gs huntcie (tam jak jest blood herb quest). 2 kumple postawili po 2 archery. Ustawiliśmy się dobrze i gs nie mial nic do powiedzenia. Szło mi 1-3 uh a oni walili z hmm/explo/sd (rzadko). Jakby co to mialem wtedy 41 lv skile okolo 70/70, a oni 25 i 30 (master i master). Huntowanie na gsach to taki "ryzyk-fizyk". Raz Ci wypadnie t ring i p armor albo coś z k setu w pierwszym gs, a raz po zabiciu 15 gsów i stracie 1,5 bp uh bedziesz mial brass legi i 20gp. Pająki są nieprzewidywalne ;). A co do tego fe....CZY TEN FE NIE BEDZIE TEŻ TRAFIAŁ W BLOKERA?! Bo jak tak to ja dziekuje. Lepiej huntować DLe tak mi się zdaje. Nam po zabiciu 3 DLi wypadł fs, power bolt, 5 d hamów i około 200gp. Moje zdanie. 3majcie się :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
znalezlismy takie fajne miejsce na gs hunta... bloker blokowal. srednio na gska my zchodzilo 1-2 uhy... czy to faktycznie az tak duzo? na draga idzie tez cos kolo tego. no chyba ze zacznie spammowac...
|
Hmm, a jeśli by tak założyć dwie tarcze (wtedy b. rzadko bedą hity wchodzić) DSa jako wspomagacz i siekać z HMM? Ewentualnie GFB gdy za dużo poisonów się pojawi i mi shielding spartolą.
Naturalnie przy schodach do świątyni. |
Ups, zły temat :P
|
Nie poradzisz sobie niestety. Mi się zdaje że nie można uhać już summonów i monsterów? (jakby co to mnie poprawcie)
|
Nan non-PVP nie można, na PVP można
|
ja tam solo 40 ms se poradziłem z gs. Mana shield i waliłem z e-wave i explo xD
|
Cytuj:
2. GFB? 3. Z tego co mi się zdaje to gs będzie wchodzić na pierwszego(pierwszy będzie cię atakował) potem poisno i możliwe że kolejny to wtedy ataki tego 2 poisona będą szły na zbroje. 4. Bloker i 1/2 shoterów z HMM ew. gdy palek to z bolców. |
A ja proponuje aby nie odswiezac tematu sprzed roku ;]
|
nie dasz rady, poprostu za slaby team. monk nie nadaje sie na gs
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |